Πολύ κοντά στο σημείο «0» ο Ασκληπιός

0
706

Μια εβδομάδα πριν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων για τον Ασκληπιό και η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Τόσο δύσκολη, που χειρότερη δύσκολα θα υπάρξει.

Αυτή τη στιγμή, ενώ έχει ανακοινωθεί εδώ και ένα μήνα περίπου ότι προπονητής αναλαμβάνει ο Ανδρέας Τόγιας, δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές!

Η εξέλιξη των τελευταίων δύο ημερών είναι ότι ο Γ.Μπερμπατιώτης φεύγει.
Ήδη έχουν φύγει όλοι οι «ξένοι», εκτός του τερματοφύλακα Καλυβόπουλου, ενώ εκτός του Μπερμπατιώτη, από τους ντόπιους φεύγουν και οι Πάλι (που λόγω στρατού θα πάει στην Κομοτινή), Γεώργας (για σπουδές).
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν πάνω από 5-6 ποδοσφαιριστές στην ομάδα, από τους οποίους οι τρεις ήταν βασικοί πέρυσι.

Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη. Από διοίκηση, ουσιαστικά έχει μείνει μόνος του να προσπαθεί να βρει λύσεις ο Λευτέρης Λαλιώτης.

Εκείνο που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, ήταν επαφές με την άλλη ομάδα της πόλης, τον Κλέωνα, ώστε να γίνει ουσιαστικά συγχώνευση. Η κίνηση δεν προχώρησε επειδή τα παιδιά του Κλέωνα λόγω των σχολικών τους υποχρεώσεων, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ομάδας Α1- όπως οι ίδιοι δήλωσαν.

Αναμένουμε τις όποιες κινήσεις μπορούν να γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας της Παλαιάς Επιδαύρου να υπάρχουν τουλάχιστον 11 παίκτες για να παραταχθούν στον αγώνα κυπέλλου…