Αργολίδα: Έγινε η κλήρωση της Α1 και του κυπέλλου – Καταργείται ο μικρός

0
1426

Η κυριότερη είδηση που βγήκε από την σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας και του κυπέλλου είναι ότι δεν υπάρχει ο περιορισμός στις ηλικίες των παικτών που χρησιμοποιούνται και πιο συγκεκριμένα στους μικρούς.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης, το Δ.Σ. αποφάσισε να μην ισχύσει ο συγκεκριμένος περιορισμός (φέτος ήταν οι γεννημένοι το 1999 και νεώτεροι), όπως αναφερόταν στην αρχική προκήρυξη. Κι αυτό μετά απο συζητήσεις που είχε με τις ομάδες και την δυσκολία να βρουν παίκτες αυτών των ηλικιών.

Όπως είπε, επίσης, αυτό το γνώριζαν οι πρόεδροι των ομάδων. Πάνω σε αυτό υπήρξε η τοποθέτηση του προέδρου του Αργοναύτη Λαζ.Τσάλη και του εκπροσώπου του Ατρομήτου Παναριτίου Χρ.Δημόπουλου ότι δεν το γνώριζαν και έχουν προχωρήσει σε σχετικές μεταγραφές.

Στα της διαδικασίας τώρα, ο Βασ.Σιδέρης τόνισε μεταξύ άλλων:

Είμαστε διοίκηση 4 μήνες, στόχος μας είναι η ενότητα και η ισχυροποίηση των ομάδων, δηλαδή να ανέβουν σε ανώτερες κατηγορίες και να σταθεροποιηθούν.

Για μας τους 11 του ΔΣ, είμαστε μια ομάδα που δουλεύει, είμαστε πεισματάρηδες και θα πετύχουμε.

Να ευχηθώ σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, καλή χρονιά. Είμαστε εδώ για ότι προβλήματα προκύψουν. Υποσχόμαστε ισονομία και ισοτιμία για όλους, θα το δείτε στην πορεία.

Επίσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Δημ. Παϊβανάς , ξεκαθάρισε ότι όλες οι ομάδες θα αντιμετωπιστούν ισότιμα από την διαιτησία και αυτό θα το δούν από την 1η αγωνιστική.

Επίσης προέτρεψε τους παράγοντες των ομάδων να ενημερωθούν για τις αλλαγές των κανονισμών και να ενημερώσουν και τους παίκτες τους, ώστε να μην διαμαρτύρονται αδίκως σε κάποιες φάσεις.

Πρωτάθλημα

Για το πρωτάθλημα και για την 1η αγωνιστική έχουμε:

Τροιζηνιακός -Πανασιναϊκός
Ασκληπιός- Αριστείωνας
Αριστέας- Αργοναύτης
Σπέτσες- Ολυμπιακός Αργους
ΠΑΟΚ- Ατρόμητος Παναριτίου
Ποσειδώνας Διδύμων- Ένωση Λέρνας
Πορτοχελιακός- Κορωνίδα Κοιλάδας
Αστέρας Δρεπανιακός- Ποσειδώνας Πόρου

Κύπελλο

Όσο αφορά το κύπελλο θα γίνει η 1η αγωνιστική στις 9-10 Σεπτεμβρίου και στις 13. Η 2η αγωνιστική θα γίνει στις 16-17 Σεπτεμβρίου.

Μετά την σχετική κλήρωση έχουμε: 

1ος όμιλος
Κορωνίδα Κοιλάδας- Σπέτσες
Πορτοχελιακός- Ποσειδών Δ.

2ος όμιλος
Ποσειδώνας Πόρου- Τροιζηνιακός
Μέθανα- ΑΟ Πόρου

3ος όμιλος
Παμμετοχικός- Κεραυνός Ιρίων
Πανασιναϊκός- Ασκληπιός
Πανναυπλιακός- Αριστείωνας

4ος όμιλος
Αργοναύτης- Ενωση Λέρνας
Ναύπλιο 2017- Ατρόμητος Παναριτίου
Δυοβουνιώτης- Αστέρας Δρεπανιακός

5ος όμιλος
Ολυμπιακός Άργους- Προσύμνη
Παμμηδεατικός- ΠΑΟΚ
Ρεπό Αριστέας