ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Στις 29 ξεκινούν τα φιλικά

0
666

Στις 29 του μηνα ξεκινούν τα φιλικά παιχνίδια για τον Αργοναύτη και μαζί, ουσιαστικά, το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Πρώτο φιλικό λοιπόν, με τον Αριστέα στις 29 Αυγούστου.
Ακολουθεί στις 3 Σεπτεμβρίου –
Στις 6 Σεπτεμβρίου υπάρχει το Σούπερ Καπ με τον Ερμή Κιβερίου
Στις 9-10 Σεπτεμβρίου υπάρχει το καθιερωμένο τουρνουά «Ι.Μπομπέτσης», που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
Στις 13 Σεπτ. Φιλικό με Αριστείωνα ή Άστρος

Ακολουθεί η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου (16-17/9) και το πρωτάθλημα (23/9).

Αυτή την περίοδο γίνεται ιδιαίτερα σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, καθώς είναι γνωστό οτι ο Λουκάς Κούρος θεωρεί πως αυτό το διάστημα είναι βασικό για το τι θα ακολουθήσει στους επίσημους αγώνες.

Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο της παραλίας, ελάχιστες φορές τους έχει δοθεί το κεντρικό γήπεδο, ενώ εχει χρησιμοποιηθεί και η Προσύμνη. Αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να έχουν περισσότερες ώρες στο κανονικό γήπεδο.
Όσο για το έμψυχο δυναμικό, εξακολουθεί να προβληματίζει το ζήτημα του «μικρού». Εκεί διοίκηση και προπονητής ψάχνουν κάτι ακόμα που να προστεθεί στους ήδη τρεις υπάρχοντες.

Από κει και μετά, πολύ θετική εξέλιξη η απόκτηση του Βασίλη Λάσκαρη, επειδή είχε μείνει ο Αντι Μπραϊμλάρι ως μοναδικός τερματοφύλακας.
Επίσης σημαντική και η ενίσχυση με τον Βασίλη Μπάρδη, ο οποίος με την ποιότητά του μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά σε κάποια χρονικά διαστήματα, δίνοντας και βάθος στο ρόστερ.