«Φιλική» επικράτηση με 4-1 ο Ερμής Κιβερίου

0
777

Eπικράτησε του Ατρομήτου Παναρητίου με 4-1, στο πρώτο φιλικό του για φέτος ο Ερμής Κιβερίου κι ακολουθεί το επόμενο , το Σάββατο, στον Πέλοπα Κιάτου.
Για 60 περίπου λεπτά, το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό, κάτι στο οποίο βοήθησε και ο Ατρόμητος Παναρητίου, ενω στην συνέχεια είχαμε πολλές αλλαγές.
Προηγήθηκε η ομάδα του Ατρόμητου στο 5’ με καλό σουτ του Μίχου έξω απο την περιοχή. Ισοφάρισε ο Μπιτζής στο 30’ αξιοποιώντας κτύπημε κόρνερ και πέρασμα της μπάλας στο πίσω δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, με πανομοιότυπο τρόπο, ο Αγγελόπουλος στο πρώτο δοκάρι πέτυχε δυο γκολ και το 4-1 ο Καζάς με μακρινό σουτ.
Να σημειώσουμε και το οριζόντιο δοκάρι που είχε ο Ατρόμητος σε φάουλ του Γκολέμη.

Ο Γιώργος Διαμαντής είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, πλην του τραυματία Αντωνόπουλου και των Μαρίνη, Σαμαρτζή που ακόμη ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.
Ξεκίνησαν λοιπόν οι: Παπασαράντος- Γιάννος, Παπαϊωάννου, Χατζόπουλος, Φλεβάρης- Καζάς, Ζίου, Κουτσοδήμος- Γκάτσης, Μπιτζής, Αγγελόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σάκουλης, Καραγκούνης, Διαμαντής, Σελλής, Μίλης, ενω οι τρεις τερματοφύλακες Παπασαράντος, Κοζιώτης και Πλατής έπαιξαν απο 30 λεπτά.

Για τον Ατρόμητο, ο Νούλης Καχριμάνης ξεκίνησε τους: Ρόζη- Δ.Μιχαλόπουλο (Ε.Μιχαλόπουλο), Σαρακινιώτη, Γκολέμη, Πίτρη- Καϊαφα, Μίχο, Δανομάρα- Κλειούφη (46’ Προύντζο), Μαυρόγιαννη, Καζά (40’ Μαρκάκη).
Μετά το 60’ έπαιξαν και οι Πιττερός, Γκρίτζαλης, Χρόνης, Δεδεμπίλης.
*Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για τον Ατρόμητο, είχε προηγηθιεί αυτό με τα Τρσινά Κορινθίας στο Παναρήτι και ακολουθεί στις 31 του μήνα με τον Αριστέα.