Σαφώς βελτιωμένος ο Διομήδης

0
378

Φιλικό αγώνα έδωσε στο ΔΑΙΣ ο Διομήδης, απέναντι στον Δούκα.

Οι “Λύκοι” εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο τους φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ, γεγονός που δείχνει ότι μέρα με την ημέρα βρίσκουν τα “πατήματά” τους και τον ρυθμό τους.
Ο Κώστας Δεληγιάννης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες μας, δοκιμάζοντας διαφορετικά σχήματα και δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος για την πρόοδο της ομάδας.

Τα πεντάλεπτα: 4-2, 6-6, 8-9, 12-10, 16-12, 18-15 (ημίχρονο), 20-17, 21-21, 23-24, 26-24, 30-27, 34-28.
ΑΣΕ Δούκα (Κωστής Μπούνας): Μπραουδάκης, Αραπακόπουλος 5, Φίλιτς 3, Παπαπούλιος 5, Ζιβούλοβιτς 4, Νταρσουλάντ 2, Κεδέρης 3, Τόμπρος 2, Ντούνης 1, Μωραϊτης 8, Τζανιδάκης, Κολλύρης, Μπάρμπας, Ζαφειράκης 1.
Διομήδης Άργους (Κώστας Δεληγιάννης): Αργυρού Ι. 4, Μούγιτς 2, Γιόσμου 3, Χρ. Αργυρού 7, Κρεμαστιώτης 1, Ταουσάνης 2, Χαντέλης, Αϊβαλιώτης 3, Χειβιδόπουλος, Μάρκοβιτς 6, Ρουσόπουλος, Σμυρνιώτης, Ντούρος, Άρσιτς, Παπαντωνόπουλος, Μακρής.

*Στο πρώτο του φιλικό ο Δούκας είχε νικήσει τον Ολυμπιακό με 25-24.
Το φιλικό με τον Διομήδη αποτέλεσε ένα ακόμα κριτήριο και για τον αριστερόχειρα ίντερ, Μίλαν Φίλιτς ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες.
Επόμενο φιλικο για τον Δούκα, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Διαρκείας του Διομήδη
Στη διάθεσή του κόσμου, είναι οι κάρτες διαρκείας του Διομήδη.
“Στήριξε την αγαπημένη σου ομάδα και κράτα τους Λύκους για μια ακόμη χρονιά στην κορυφή! Απόλαυσε όλους τους αγώνες του Διομήδη και ζήσε από κοντά τη δύναμη, το πάθος και την ένταση του χάντμπολ! Ο Διομήδης έχει ανάγκη την βοήθειά σου!
Γίνε ο σημαντικότερος παίκτης μας και γίνε μέλος της μεγαλύτερης αθλητικής οικογένειας της Αργολίδας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Άργους.