ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Ψάχνει για εναν-δυο παίκτες ακόμη

0
560

Κι ενω συνεχίζει την προετοιμασία του ο νεοφώτιστος Ερμής Κιβερίου, έχει ξεκινήσει και τα φιλικά, διοίκηση και προπονητής εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών εκτός νομού.
Υπάρχει ενδιαφέρον για έναν- ή δύο παίκτες, που θα μπορούν να βοηθήσουν αμέσως, αλλά απο την άλλη, δεν υπάρχει βιασύνη για να γίνει αυτό τις επόμενες ημέρες. Πάντως, δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία για την/τις θέση/εις για την οποία αναζητούνται αυτοί οι παίκτες.
Να σημειωθεί οτι έχει προταθεί ένας Βούλγαρος, ο οποίος και θα δοκιμασθεί αυτές τις μέρες.
Κατά τα άλλα, υπάρχει και το ζήτημα με τους Μαρίνη και Σαμαρτζή που είναι σε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς τους και ακόμη δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Παρουσίαση
Να υπενθυμίσουμε, πως αύριο Παρασκευή, σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστεί η φετινή ομάδα, το προπονητικό τιμ, οι στόχοι και η κάρτα διαρκείας.
Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει:
To Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Ερμής Κιβερίου, σας προσκαλεί στην παρουσίαση της νέας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2017 , ώρα 19:30, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Κιβερίου “Ιερεύς Γ.Νταβέλος”.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν:
-Παρουσίαση νέων παικτών
-Παρουσίαση Δ.Σ., τεχνικού επιτελείου και έμψυχου δυναμικού
-Ενημέρωση για τους στόχους , την οργάνωση και όλα τα θέματα λειτουργίας της ομάδας
-Εγγραφές παιδιών για τις ακαδημίες του συλλόγου
-Εγγραφές μελών-διάθεση καρτών διαρκείας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει δύναμη στην ομάδα”.