Νίκη του Ζευγολατιού στην Αμαλιάδα

0
633

Φιλική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Ζευγολατιού στην Αμαλιάδα επι του Αστέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας είχε καλή απόδοση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε. Το ίδιο και στο δεύτερο μέρος, που παρότι ο ρυθμός έπεσε, λόγω και τον πολλών αλλαγών.

Ότι δεν κατάφερε ο Αστέρας, το κατάφερε το Ζευγολατιό, στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 52’, ο Παππάς, με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.
Το σκορ αυτό έμεινε ως το τέλος, με νέα κλασική ευκαιρία του Σταθάτου να μην αλλάζει το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσάμης, Παγώνης, Μπουτσικάκης, Καμπούρης, Κασάπης, Κασνέτσι, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης, Μπουρντουζάν, Κυριάκος, Λόξας
Και στο Β’ μέρος: Τσάμης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Αρβανίτης, Κασάπης, Ρόβας, Μπανούσης, Τόρες, Μαρουκάκης, Κέρι, Σταθάτος

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Σκούρτης, Αποστολάκης, Κοντογιάννης, Παππάς, Μαλαχάτης, Ζαχαρόπουλος, Σπέτσι, Διαμαντόπουλος, Πουρτζαλιάνι, Ζάρκος, Μαραθιανός, (Καραγκούνης, Καντηλιεράκης, Κουτσούμπελας, Νάτσης, Μπρέμπος, Μαντζώρος, Καλλίρης, Πολυδωρόπουλος, Σούλης.

* Την έναρξη της συνεργασίας τους με τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα, που μπορεί να προσφέρει και ως μέσος ανακοίνωσε ο Αστέρας. Την περασμένη σεζόν ο 30χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα των Απόλλωνα Λάρισας και Άρη.