ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ: Παραμένει στην Α2

0
674

Δεν θα δεχθεί την …πρόκληση της Α1 ο Κεραυνός Ιρίων, η διοίκηση του οποίου αποφάσισε να μείνει στην Α2.

Οι άνθρωποι της ομάδας, μετά την απόφαση της Θύελλας Μαλανδρενίου να μην κατέβει στην Α1, βρέθηκαν μπροστά στο δίλημμα του να διαλέξουν κατηγορία. Όμως προέκυψαν μια σειρά από ανασταλτικούς παράγοντες:

Πρώτος οτι δεν έχει γίνει ο απαραίτητος οικονομικός σχεδιασμός και οι ενέργειες για να στηριχθεί ένα τέτοιο εγχείρημα, από την στιγμή που δεν υπάρχει ο μεγάλος χρηματοδότης της ομάδας.

Δεύτερος είναι το γήπεδο. Εδώ και χρόνια η ομάδα αγωνίζεται στον πλαστικό τάπητα του Δρεπάνου, με συνέπεια να στερείται την υποστήριξη του κόσμου του χωριού και φυσικά και το αντίτιμο του όποιου εισιτηρίου που αποτελούσε κάποτε ένα σημαντικό έσοδο.

Τρίτος, ότι ο Γιάννης Δρούζας δεν διαθέτει δίπλωμα προπονητή και τώρα δεν προλαβαίνει να πάει σε κάποια σχολή άλλου νομού, λόγω δουλειάς, αν και υπάρχει και το οικονομικό κόστος που συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Τέλος, όταν ρωτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, όλοι απάντησαν ότι δεν μπορούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Α1.
Οπότε, η διοίκηση του Κεραυνού αποφάσισε να συνεχίσει στην Α2, προχωρώντας με τον αρχικό της σχεδιασμό. Προπονητής και παίκτης παραμένει ο Γιάννης Δρούζας, ενώ ουσιαστικά έμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε πέρυσι, πλην του τερματοφύλακα Χριστόπουλου που πήγε σε ομάδα της Αθήνας.

Επίσης, επέστρεψε από τον δανεισμό του στο Δρέπανο ο Κράλεφ, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα μείνει ή θα πάει σε άλλη ομάδα της Α1.

*Είχαμε και μια τελευταία εξέλιξη, που αφορά τα διοικητικά, με τον πρόεδρο Γιάννη Χατζόπουλο να δηλώνει την παραίτησή του από την θέση αυτή, για προσωπικούς λόγους κι ότι παραμένει απλό μέλος του Δ.Σ.