ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ: Περιμένει ενισχύσεις

0
622

Την τέταρτη ημέρα της προετοιμασίας του συμπλήρωσε χθες ο Αριστείωνας Λυγουριού, με δύο νεα προσωπα, ενω αναμένονται άλλα δύο.
Οι προσθήκες είναι ο τερματοφύλακας Μιχάλης Πνευματικός και αμυντικός Σταύρος Λαμπρούσης, ενω αναμένεται και ο επιθετικός Γ.Παπανδριανός (που ήταν στον Εθνικό Τολού).
Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται και η απάντηση του Γιάννη Καλυβόπουλου που αν τελικά υπάρξει συμφωνία, θα προσθέσει ιδιαίτερη ποιότητα στο κέντρο.

Απο κει και πέρα, επειδή φέτος αποχώρησαν πολλοί παίκτες, αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες δυο προσθήκες στην πορεία για να ενισχυθεί το ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε ότι από 18/8/2017 ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Αριστείωνα για το έτος 2017 – 2018 . Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στο γήπεδο Λυγουριού καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 7:00 έως τις 8:30 μμ .
Δικαίωμα εγγραφής έχουν παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών .
Προπονητής των ακαδημιών θα είναι ο Κος Ευθυμίου Ιωάννης ο οποίος έχει δίπλωμα UEFA C και ειδική κατάρτιση διαπαιδαγώγησης σε παιδιά των παραπάνω ηλικιών .
Η εγγραφή στις ακαδημίες είναι δωρεάν και η συνδρομή 15 € το μήνα .