ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Ξεκινάει αύριο Δευτέρα

0
498

Αύριο Δευτέρα, το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία του Πανασιναϊκού, ενόψει του νέου πρωταθλήματος και μάλιστα το προσεχές Σάββατο θα υπάρχει και φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
Την Παρασκεύη έγινε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, όπου και ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές, καταστρώθηκε το πλάνο των προπονήσεων, δεδομένου οτι υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πάντως, οι προσπάθειες της διοίκησης ευωδόθηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς είχαμε την επιστροφή του Κλόντιαν Μπέλμπα απο τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, ο οποίος αγωνίσθηκε εκεί τα δυο προηγούμενα χρόνια. Ο συγκεκριμένος, αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία αλλά σε ενα μήνα περίπου θα έχει τελειώσει.
Η ανακοίνωση που αφορά τον Κ.Μπέλμπα αναφέρει: Το Δ.Σ. του Πανασιναϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μετεγγραφή του KLODIAN BELBA! Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και τα τελευταία δύο χρόνια άνηκε στον ΠΑΟ Κουτσοποδίου, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί μία σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας.
Καλοσωρίζουμε τον Klodian Belba και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Να θυμίσουμε πως έχει συμφωνηθεί να συνεχίσουν στην ομάδα και για την νέα περίοδο οι μεσοαμυντικοί Γ.Παπαδημητρίου, Τόνι Τεμέλκοφ, οι επιθετικοί Νίκος Καραβιάς και Τοπάλι, Παπασαραντόπουλος, όπως και ο νεαρός Βλαντούσης.
Επίσης, παραμένουν οι ντόπιοι Τσακάλης, Καββεζός, Γιάνσεν, Κωστόπουλος, Σκρέλι, Α. Μπέλμπα, Πιτσάς. Εχουν εκδοθεί δε δελτία και σε δυο μικρούς.
Το επόμενο διάστημα θα γίνουν προσπάθειες για δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.
*Εχουν φύγει σε σχέση με πέρυσι οι Νικολίτσας, Σαρακινιώτης, Μαρκάκης, ενω εκκρεμότητα υπάρχει με τον Γιαννόπουλο.