Γ’ ΕΘΝΙΚΗ:Καθυστερεί ο καταρτισμός των ομίλων

0
474

Καθυστερεί ο καταρτισμός των ομίλων στη Γ’ Εθνική. Η ΕΠΟ αυτές τις μέρες εξετάζει τους φακέλους των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή, ενώ αναμένονται τα μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’, για να φανεί ποια από αυτές θα ανέβει στη Football League.
Η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης θα διεκδικήσουν την άνοδο όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, καθώς ο Ιωνικός δεν κατέθεσε εγγυητική, ενώ με τη Χαλκίδα δημιουργήθηκε πρόβλημα με την αλλαγή τράπεζας του εγγυητή (ο πρόεδρος τΗΣ δηλώνει αισιόδοξος ότι θα καταφέρει η ομάδα του να διεκδικήσει την άνοδο).
Παράλληλα, η διοίκηση του Πανελευσινιακού είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την παραμονή στη Football League. Αν όμως δεν τα καταφέρει, δεν έχει καν δηλώσει συμμετοχή στη Γ’, οπότε δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Από τις ομάδες που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2017-18, οι Πυρσός Γρεβενών, Πυθαγόρας Σάμου, Κανάρης Νενήτων και ΑΟ Σύρου, ως πρωταθλητές, περιμένουν την απόφαση για το αν τελικά θα καλυφθούν οι θέσεις τους από τους δευτεραθλητές και τριταθλητές.
Μαζί με τους προαναφερθέντες, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι: Καλλονή, Πανθρακικός, ΑΕ Ιστιαίας, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου και Εορδαϊκός.