ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ξεκίνησε προετοιμασία- 4 οι μεταγραφές

0
754

Ξεκίνησε χθές την προετοιμασία της η Κορωνίδα Κοιλάδας, υπο τις οδηγίες του νεου της προπονητή Κώστα Κλάδη.

Στην πρώτη προπόνηση ήταν η διοίκηση με τον πρόεδρο Δημήτρη Τσιρτσίκο ο οποίος παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο προπονητή. Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν 19 ποδοσφαιριστές, με απόντες τους Σταύρο και Κώστα Μπάζο οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα από την Δευτέρα.

Στον μεταγραφικό τομέα, μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις προσθήκες:

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Οψιμούλης, ο 22χρονος επιθετικός Αργύρης Οψιμούλης, ο 26χρονος μέσος Αργύρης Αποστόλου, που έμεινε ελεύθερος απο την Ένωση Ερμιονίδας. Ο τελευταίος έχει αγωνισθεί ξανά στην Κορωνίδα, προερχόμενος από τον Ποσειδώνα Διδύμων.

Ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε είναι ο 31χρονος τερματοφύλακας Αργύρης Αλευράς (ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ατσαλένιο, Ο.Φ.Ιεράπετρας. Αναγέννηση Ιεράπετρας. Τελευταίος σταθμός του ομάδα της Κέρκυρας).
Πρόκειται για τέσσερις σημαντικές κινήσεις που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς αναζητούνται παίκτες στον άξονα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία και με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί και στην Γ’ Εθνική.