Την Δευτέρα ξεκινούν οι Σπέτσες

0
406

Την προσεχή Δευτέρα, στις 6.30 το απόγευμα, η πρώτη συγκέντρωση για την νέα χρονιά της Μπουμπουλίνας Σπετσών, και έναρξη της προετοιμασίας υπο τις οδηγίες του Σπύρου Μιχαλάκη.

Είναι αλήθεια, οτι η προετοιμασία ξεκινάει αργά για τους νησιώτες, αλλά η τουριστική περίοδος του καλοκαιριού είναι πάντα κάτι που δημιουργεί αγωνιστικά προβλήματα…

Η ευχάριστη είδηση είναι οτι επέστρεψε κάτω απο τα δοκάρια ο Κώστας Μουράτης (γεν. 1995), μετά την ολοκλήρωση της θητείας του και το πέρασμα τα δυο προηγούμενα χρόνια απο Ενωση Ερμιονίδας και Νίκη Βόλου.
Επιστρέφει επίσης και ο Σταύρος Ελληνας (γεν.1992) ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία της Κομοτινής (σε ομάδα της οποίας αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια).
Επίσης, ανάλογα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θα είναι στην διάθεση της ομάδας παίκτες όπως ο Κρεμμύδας ή ο Τριπολιτσιώτης. Επίσης, υπάρχουν δυο ακόμα δελτία ποδοσφαιριστών απο άλλες περιοχές, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αυτή τη στιγμή στο νησί.
Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Χρ.Παρεμουτζιάν λόγω στρατού, ενω αποχώρησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός νησιού κι αγωνίσθηκαν πέρυσι.