ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Ανακοινώθηκε ο Π.Παπασαράντος

0
857

Η νεοσύστατη ομάδα Ναύπλιο 2017, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2, ενημέρωσε με νεο δελτίο Τύπου, οτι απο την ΕΠΟ εξασφαλίσθηκε η προέγκριση του ονόματος (σ.σ. μετονομάσθηκε ο Αρκάδιος) και στην συνέχεια ανακοίνωσε τον Πέτρο Παπασαράντο, ο οποίος πέρυσι ήταν στον Ασκληπιό.

Η ανακοίνωση: Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, ύστερα από την επίσημη προέγκριση του ονόματος της ομάδας μας από την ΕΠΟ ως «Ναύπλιο 2017», να προβούμε στην ανακοίνωση των πρώτων παικτών που θα απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η επιλογή των παικτών δε θα μπορούσε να είναι άλλη! Το «Ναύπλιο 2017» απαρτίζεται από παίκτες που τους χαρακτηρίζει το ήθος, ο πρωταθλητισμός και η αξιοπρεπής ποδοσφαιρική διαδρομή στο Αργολικό Ποδόσφαιρο.

Ο πρώτος παίκτης που ανακοινώνουμε είναι ο Πέτρος Παπασαράντος, με τον οποίο ξεκινάμε και επίσημα την ποδοσφαιρική μας συνεργασία.

Δήλωση Πέτρου Παπασαράντου: «Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και το ΔΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι με σκληρή δουλειά να τους δικαιώσω. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο του ΝΑΥΠΛΙΟΥ να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις.