ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Ξεκινάει αύριο με ελλιπές ρόστερ

0
562

Αύριο το απόγευμα, στις 5.30, η πρώτη για φέτος συνάντηση του Αστέρα Δρεπανιακού, όπου θα δοθούν οι πρώτες οδηγίες για την προετοιμασία, η οποία ξεκινάει μάλλον αργά, σε σχέση με τις περισσότερες άλλες ομάδες.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετά κενά στο ρόστερ, καθώς αποχώρησαν έμπειροι ποδοσφαιριστές και δεν αντικαταστάθηκαν (κυρίως οι Διαμαντής, Κοκορομύτης, Ευσταθίου, Σαρρής).

Η πρώτη μεταγραφή είναι ο πολύπειρος τερματοφύλακας Βασίλης Λάσκαρης, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην Κοιλάδα.

Όμως υπάρχει ανάγκη να γίνουν ακόμη δύο με τρεις προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών, κάτι που προς το παρόν δεν είναι εύκολο, λόγω της απόφασης της διοίκησης να μειώσει το μπάτζετ. Οπότε η μόνη λύση είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία έστω και με τους 6-7 βασικούς από πέρυσι και στην πορεία να διερευνηθεί η όποια δυνατότητα ενίσχυσης, ανάλογα και με το ποιοί παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι από άλλες ομάδες.

Ο Ηλίας Βουβούσας μπορεί να υπολογίζει κατ’ αρχήν στους Λάσκαρη, Συγριμή, Μαούρη, Ρεβίθη, Σέρφα, Γκιαούρη, Παναγιώτη και Σπύρο Μανδύλη (από τους οποίους όμως θα ενσωματωθεί αργότερα, λόγω δουλειάς ο Ρεβίθης), συν κάποιους πιο μικρούς. Υπάρχει και η εκκρεμότητα με τον Μανιάτη και το κατα πόσο θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και για την νεα περίοδο.