Α1 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Ας ετοιμάζονται Ίρια και Ποσειδώνας Πόρου

0
858

Μέχρι την 25η του μήνα, πρέπει οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στην Α1, την Α2 και το κύπελλο. Έως τότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε με ποιες ομάδες θα συμπληρωθεί η Α1 φέτος.

Κι αυτό, γιατί ήδη η μία από τις ομάδες που έχει δικαίωμα να συμμετάσχει, η Θύελλα Μαλανδρενίου, έχει επιλέξει τον δρόμο της Α2, όπου και θα δηλώσει συμμετοχή.

Υπάρχει και ο Εθνικός Τολού, όπου όλα δείχνουν πως θα δηλώσει κι αυτός την Α2. Επισήμως όμως, δεν υπάρχει κάποια δήλωση, οπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα. Ακούγεται δε, πως υπάρχει το ενδεχόμενο η ομάδα να μην δηλωθεί ούτε στην Α2, αλλά στην β΄κατηγορία, λόγω οικονομικού αδιεξόδου.

Πάντως, να θυμίσουμε πως από το τέλος της χρονιάς, άνοδο έχουν εξασφαλίσει ο Πορτοχελιακός, ο Αριστέας Άργους και η Θύελλα Μαλανδρενίου.

Την θέση της Θύελλας θα κληθεί να καταλάβει ο επόμενος της βαθμολογίας, που είναι ο ΑΟ Νέας Κίου. Στον οποίο όμως έχει επιβληθεί από την ΕΠΣΑ πρωτόδικα ποινή να μην αγωνίζεται για 4 μήνες, θα έχει -2 βαθμούς από την νέα περίοδο σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, 5 βασικοί του ποδοσφαιριστές πήγαν στον Αργοναύτη, ενώ 3 ποδοσφαιριστές του ακόμη έχουν από 6 και 4 αγωνιστικές υπόλοιπο ποινής. Είναι δε, και το κατά πόσο η ίδια διοίκηση μπορεί να στηρίξει οικονομικά δύο ομάδες στην Α1.

Πηγαίνοντας στην επόμενη ομάδα, είναι ο Κεραυνός Ιρίων. Και η αμέσως επόμενη είναι ο Ποσειδώνας Πόρου. Οι δύο αυτές ομάδες, αν κι έχουν σχεδιασμό για την Α2, πιθανό να δεχθούν την ..πρόκληση! Ίδωμεν.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό την τελική κατάταξη στον όμιλο ανόδου της Α2:
1.  ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 16 β.
2.  ΑΡΙΣΤΕΑΣ 15
3.  ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ 15
4.  Α.Ο. Ν.ΚΙΟΥ 8
5.  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ 5
6.  ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ 0

Ο “Α.Ο. Ν.ΚΙΟΥ” ξεκίνησε με +4 βαθμούς από την α’φάση και έχει-3 βαθμούς από την Β φάση. Επίσης, έχει -2 βαθμού από την επόμενη περίοδο 2016-2017
Ο ‘ΑΡΙΣΤΕΑΣ’ είχε +2 βαθμούς από την Α΄φάση
Η ‘ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ’ είχε +2 βαθμούς από την Α΄φάση
Ο ‘ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ’ είχε +1 βαθμό από την Α΄φάση
Ο ‘ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ’ είχε +4 βαθμούς, από την Α΄φάση
Ο ‘ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ’ είχε +1 βαθμό από την Α΄φάση και -2 βαθμούς απο τη Β΄φάση (δεν κατέβηκε στον τελευταίο αγώνα).