ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πολλά κενά στο ρόστερ

0
525

Συμπληρώνουν την Δευτέρα δύο εβδομάδες προετοιμασίας στην Καλαμάτα, ωστόσο το ρόστερ με το οποίο δουλεύει ο Νίκος Ζαλίκας έχει ακόμη πάρα πολλά κενά.

Ο λόγος της μεταγραφικής καθυστέρησης έχει να κάνει με την παρατεταμένη απουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος της ομάδας δεν έχει επικοινωνήσει με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην μπορεί να σφραγίσει τις επαφές που έχει με διάφορους παίκτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει επέλθει προφορική συμφωνία με 4-5 έμπειρους παίκτες με θητεία σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής, όμως όσο οι ημέρες περνούν τόσο οι παίκτες πηγαίνουν σε άλλες ομάδες και υπάρχει ο κίνδυνος να… τιναχθεί στον αέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Δεν φτάνει που αργούν χαρακτηριστικά οι μεταγραφές, ενδέχεται οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της περσινής περιόδου να έχουν και συνέχεια…

Μετά τον Βασίλη Μπεγέτη που είχε ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας, αλλά ο 36χρονος μέσος δεν συνεχίζει, τις τελευταίες ημέρες θέμα προέκυψε και με τον Αγγελο Μπαστακό. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τις υποχρεώσεις της Γ’ εθνικής.
Ο Μπαστακός υποστήριξε πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων προτιμά να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα Α’ τοπικής. Από την ομάδα του δόθηκε άδεια για τρεις ημέρες προκειμένου να το σκεφτεί καλύτερα.