ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ανακοίνωσε τα αδέλφια Οψιμούλη

0
688

Μέσα σε λίγες ημέρες απο την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας διοίκησης, στην Κορωνίδα Κοιλάδας προχώρησαν στην πρόσληψη του Κώστα Κλάδη για το πόστο του προπονητή, ενω συνέχισαν με την επισημοποίηση συμφωνίας με δυο ποδοσφαιστές.

Πρόκειται για τα αδέλφια Γιάννη και Αργύρη Οψιμούλη, με καταγωγή απο το Λυγουριό και που αγωνίζονταν στον Αριστείωνα.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Οψιμούλης αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού είναι 23 ετών ( 20/10/1994) και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία 98 και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Διοβουνιώτη , τον Ασκληπιό και από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι σήμερα αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αριστείων Λυγουριού όπου 162 αγώνες έχει πετύχει 19 τέρματα.

Ο Αργύρης Οψιμούλης αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού είναι 21 ετών ( 22/05/1996) και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Δόξα Αδαμίου την περίοδο 2011-2012 και από το καλοκαίρι του 2012 αγωνίστηκε στον Αριστείωνα Λυγουριού. Στην ομάδα του Λυγουριού σε 162 αγώνες πέτυχε 22 τέρματα .

* Να σημειώσουμε οτι πέρυσι στην Κορωνίδα αγωνίσθηκε ένας άλλος πρώην του Αριστείωνα ο Βαγγέλης Χριστόπουλος.

Κατά τα άλλα, αναμένουμε και κάποιες ακόμη προσθήκες, καθώς απο την περσινή ομάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν μείνει 5 απο τους βασικούς, συν τους πιτσιρικάδες.