ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Συνεχίζουν Τεμέλκοφ, Παπαδημητρίου και Καραβιάς

0
565

Με τρεις “δικούς” της ποδοσφαιριστές συμφώνησε η ομάδα του Πανασιναϊκού για την νέα περίοδο. Πρόκειται για τους μεσοαμυντικούς Γ.Παπαδημητρίου, Τόνι Τεμέλκοφ και τον επιθετικό Νίκο Καραβιά.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, τονίζονται τα εξής:

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται από τη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας μας, το Δ.Σ. του Πανασιναϊκού βρίσκεται στην ευχαριστή θέση να ανακοινώσει ότι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει τα μέγιστα και είναι ιδιαιτέρως αγαπητοί στο φίλαθλο κόσμο της Ασίνης, ο ΤΟΝΥ ΤΕΜΕΛΚΩΦ, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας μας και την επόμενη σεζόν.
Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Να θυμίσουμε πως έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν οι Τοπάλι, Τσακάλης, Πιτσάς, ενω έχουν φύγει οι Νικολίτσας, Γιαννόπουλος, Σαρακινιώτης, Μαρκάκης.

Να ενημερώσουμε επίσης οτι την Δευτέρα 14 Αυγούστου στο γήπεδο Ασίνης διοργανώνεται το πανηγύρι της Παναγίας, με τους Ματθαίο Γιαννούλη, Μπάμπη Πουρνάρα, Δ.Ξενοφωντίδη και Νικολέτα Ξερακιά.

Τα έσοδα απο αυτό το πανηγύρι αποτελούν βασικό κομμάτι του προϋπολογισμού της χρονιάς και διαμορφώνει το κατά πόσο θα γίνουν κινήσεις μεταγραφικές και σε ποιό επίπεδο.