ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και κάρτας μέλους

0
638

Ξεκίνησε το νέο επίσημο blogspot του Αθλητικού Ομίλου ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, που τέθηκε σε λειτουργία και το οποίο χειρίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος Θοδωρής Νταβέλος, αδελφός του αντιπροέδρου της ομάδας Αθανάσιου. Η διεύθυνση αυτού https://ermiskiveriou.blogspot.gr/ .

Σε μια από τις πρώτες ανακοινώσεις δίνονται πληροφορίες για ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ και ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-2018 που τέθηκαν σε κυκλοφορία.

“Ξεκίνησαν να διατίθενται από 1 Αυγούστου 2017 οι κάρτες μέλους και τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018. Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες.

1. ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ:
Είναι η κάρτα που δίνεται σε κάθε εγγεγραμμένο μέλος της ομάδας μας, που αγαπά την ομάδα και θέλει να συμβάλλει ενεργά στην καλύτερη δυνατή πορεία της. Προσφέρει:
Δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις τακτικές και έκτακτες γενικές συνελεύσεις
Δικαίωμα ψήφου στις αρχιερεσίες καθώς και δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας σε προνομιακή τιμή.

Δυνατότητα συμμετοχής σε προσφορές από συνεργαζόμενα καταστήματα που θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από την ιστοσελίδα μας.

Η κάρτα είναι ονομαστική. Για την προμήθεια της πρέπει να προηγηθεί αποστολή email στο [email protected] ή μηνύματος στο λογαριασμό facebook της ομάδας (fb:Ερμής Κιβερίου) ή τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 6945-951297 και 6972-
550392 ή τέλος προφορική συνεννόηση με κάποιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Γενική Ετήσια Συνδρομή Κάρτας Μέλους: 50 ευρώ

2. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
Δίνει δικαίωμα παρακολούθησης σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας του Ερμή Κιβερίου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, καθώς και στα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Η προμήθεια τους μπορεί να γίνει με αποστολή email στο [email protected] ή μηνύματος στο λογαριασμό facebook της ομάδας (fb:Ερμής Κιβερίου) ή τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 6945-951297 και 6972-550392 ή τέλος μετά από προφορική συνεννόηση με κάποιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τιμές: Για τα μέλη της ομάδας: 80 ευρώ
Για τα μη μέλη της ομάδας: 100 ευρώ