ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Με 20 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ ξεκινάει την Δευτέρα

0
1109

Φαίνεται πως συμπλήρωσε για την ώρα το ρόστερ του ο Ερμής Κιβερίου, αφού ήδη διαθέτει 20 ποδοσφαιριστές, που θα δώσουν το παρόν στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας και τον αγιασμό.

Σήμερα, με δελτίο Τύπου επισημοποιήθηκε η συμφωνία με 7 νέους ποδοσφαιριστές, στους οποίους προστίθεται και ο Γιάννης Μίλης που ήταν και πέρυσι στην ομάδα.

Το σημερινό δελτίο Τύπου, αναφέρει:

Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές (σε παρένθεση η προηγούμενη ομάδα τους):

Αγγελόπουλος Μάριος (Ένωση Λέρνας)
Αντωνόπουλος Νικόλαος (Ολυμπιακός Πειραιώς U17)
Γιάννος Δημήτριος (Ένωση Λέρνας)
Διαμαντής Ιωάννης (Ένωση Λέρνας)
Παπαϊωάννου Ανδρέας (Ένωση Ερμιονίδας)
Πλατής Σπυρίδων (Αργοναύτης Ν. Κίου)
Χατζόπουλος Νικόλαος (Παναρκαδικός)
Επίσης από την περσινή ομάδα συνεχίζει και ο ποδοσφαιριστής Μίλης Ιωάννης”.

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός Αντωνόπουλος προέρχεται από τον Αριστέα και οτι οι Μαρίνης, Σαμαρτζής, Αγγελόπουλος προέρχονται από τραυματισμούς οι οποίοι δεν τους επέτρεψαν να τελειώσουν την περσινή χρονιά.

Να θυμίσουμε πως είχε προηγηθεί η ανακοίνωση των 12 που παρέμειναν απο πέρυσι:
Γκάτσης Ευάγγελος, Ζίου Σεραφείμ, Καζάς Κων/νος, Καραγκούνης Γεώργιος, Κοζιώτης Παναγιώτης, Κουτσοδήμος Δημήτριος, Μαρίνης Ρέμος, Μπιτζής Παναγιώτης, Παπασαράντος Φώτης, Σαμαρτζής Αναστάσιος, Σελλής Γεώργιος και Φλεβάρης Βασίλειος.

Διαπιστώνουμε δηλαδή πως δεν υπάρχει στην φετινή ομάδα ο Λαζάρου, βασικός στόπερ, με τον οποίο έχουν γίνει συζητήσεις αλλά φαίνεται πως Ερμιονίτης ποδοσφαιριστής έχει άλλες προτεραιότητες αυτή την στιγμή.

Πρόκειται πάντως, για μια αμιγώς Αργολική ομάδα, δηλαδή αποτελούμενη απο παιδιά της περιοχής, αρκετά απο τα οποία έχουν εμπειρία συμμετοχής στην Γ’ Εθνική (εξαίρεση ο Γκάτσης αλλά κι αυτός είναι ήδη απο πέρυσι εδώ). Αυτό φανερώνει πως αν μια ομάδα το αποφασίσει, μπορεί να βρει παιδιά από το νομό και να συγκροτήσει ένα αξιοπρεπές ρόστερ. Μένει να δούμε και τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου.