Κρατάει ακόμα ένα «βαρύ χαρτί» στη μεσαία γραμμή ο Αργοναύτης Ν. Κίου

0
872

«Θωρακίζει» την μεσαία του γραμμή εν όψει της φετινής σεζόν ο Αργοναύτης Νέας Κίου, με μια σημαντική παραμονή στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Redi Mustafai ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα της Νέας Κίου της οποίας θα ηγηθεί στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 25χρονου μέσου με τη φανέλα του Αργοναύτη την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, τις οποίες φυσικά αναγνώρισαν οι διοικούντες της ομάδας.

Από τη στιγμή που ο ταλαντούχος παίκτης εντάχθηκε στις τάξεις του Αργοναύτη στα μέσα της περσινής χρονιάς, συνέβαλε τα μέγιστα στη βελτίωση του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας, η οποία έφτασε μέχρι και τη σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου Αργολίδας.

Ο Mustafai αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» του Αργοναύτη, καθώς είναι γνωστή η έφεσή του στη δημιουργία του παιχνιδιού, όσο και η ικανότητά του στο ανασταλτικό κομμάτι και αναμφίβολα η παραμονή του δείχνει πως η διοίκηση της ομάδας έχει υψηλές  βλέψεις για τη νέα σεζόν.    

Ρεπορτάζ: Μάνος Παπαδάκης