ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Φούλ για πρωτάθλημα…

0
1091

Από την στιγμή που η διοίκηση της Ένωσης Λέρνας αποφάσισε να αλλάξει στόχους και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Αργολίδας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, άρχισε τις προσθήκες  παικτών-ονομάτων, που θα την βοηθήσουν στο να πετύχει το αποτέλεσμα που επιδιώκει.

Αυτή είναι η τρίτη στη σειρά προσπάθεια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και μέσα από αυτό την άνοδο.

Τελευταία προσθήκη ο γεννημένος το 1987 Ηλίας Γκολέμης, που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή, προερχόμενος από μια περσινή χρονιά στην Βάρη και στην συνέχεια στην Κόρινθο 2006.

Είχε προηγηθεί η συμφωνία με δυο άλλους ποδοσφαιριστές που είναι ικανότατοι στο σκοράρισμα, τον Τέλη Σαλαπάτα και τον Μπέκα Κιρβαλίτζε, προερχόμενους από τον Παναρκαδικό και το Λεωνίδιο αντίστοιχα. Με τον Σαλαπάτα είχαν μιλήσει και πέρυσι οι άνθρωποι της Λέρνας, ενώ να θυμίσουμε πως ο Κιρβαλίτζε ήταν και πρόπερσι στην Ένωση.

Όμως, σίγουρα οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας ακόμη έμπειρος- με πολλές πιθανότητες αυτός να είναι ο Β.Κατσίρης που δεν συνεχίζει στον Παναργειακό, ενώ θα υπάρξουν και δύο-τρεις μικροί ακόμη, ώστε το ρόστερ να φτάσει τα 20-22 άτομα. Σίγουρα θα είναι κι ένας δεύτερος τερματοφύλακας.

Να θυμίσουμε πως οι καινούριοι παίκτες είναι εκτός των τριών προαναφερομένων οι: Χριστόφορος Γεώργας (αμυντικός, προερχόμενος απο τον Μυκηναϊκό κι ο οποίος επέστρεψε στην Αργολίδα μετά τις σπουδές του), Γιάννης Κολιγλιάτης (από Αριστέα), Μιχ.Μητροσύλης (από Κόρινθο 2006), Τάσος Καλογερόπουλος (απο Παναρίτι), Τάσος Διαμαντής (από Αστέρα Δρεπανιακό). Ερωτηματικό είναι να θα συνεχίσει ο Κρεμύδας ή θα φύγει λόγω σπουδών.

Ας δούμε συνολικά ποιοί ποδοσφαιιρστές αποτελούν αυτή την στιγμή το ρόστερ που έχει στην διάθεσή του ο Χρήστος Αγγελόπουλος και με το οποίο θα αρχίσει προετοιμασία την προσεχή Δευτέρα:
Κατσαούνης- Γεώργας, Ν.Κατσίρης, Κολιγλιάτης, Κ.Γκολέμης, Μιχ.Μητροσύλης, Β.Βαρβέρης, Λιαγκριδώνης, Αντωνιάδης, Καλογερόπουλος, Διαμαντής, Κυρβαλίτζε, Καμπιώτης, Σαλαπάτας, Η.Γκολέμης.