Έμειναν Κοτσοβός και Κέλλης στον Ποσειδώνα Διδύμων

0
658

Την Δευτέρα 7 του μήνα ξεκινάει η προετοιμασία και του Ποσειδώνα Διδύμων, υπο τις οδηγίες του Νίκου Μητροσύλη.

Χθες το βράδυ έγινε η πρώτη συγκέντρωση διοίκησης, προπονητή και παικτών και συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα αυτής της περιόδου.

Ουσιαστικά η ομάδα παραμένει η ίδια με την περσινή, αφού ο Κοτσοβός τελικά δεν συμφώνησαε ούτε με την Ερμιονίδα, ούτε με τον Παναργειακό και παραμένει.

Συμφώνησε επίσης να παραμείνει και ο Χρήστος Κέλλης, ο οποίος οφείλει ακόμη 2 αγωνιστικές ποινής από πέρυσι. Όσο έπαιξε πρόλαβε να σκοράρει 15 φορές. Παραμένει και ο τερματοφύλακας Χρήστου.

Πρόκειται για μια ομάδα με εξαιρετική ομοιογένεια εξαιτίας των πολλών έμπειρων ντόπιων παικτών που διαθέτει και στόχος είναι μια καλύτερη θέση από πέρυσι.

Ο μόνος που έφυγε είναι ο Μίγκερτ Τρέσα που έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Ερμιονίδα.