ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Ριζικές αλλαγές- Προπονητής ο Α.Τόγιας

0
682

Η επόμενη ημέρα θα είναι εντελώς διαφορετική απο την προηγούμενη, στον Ασκληπιό.

H διοίκηση, δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη στροφή στην συγκρότηση και λειτουργία της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την αποχώρηση του επί δύο χρόνια προπονητή του, Γιάννη Ευθυμίου, αποχώρησαν και όλοι οι παίκτες που προέρχονταν εκτός της ευρύτερης περιοχής και που ήταν αμειβόμενοι. Παρελθόν αποτελούν λοιπόν οι Καλυβόπουλος, Τριμπόνιας, Παπασαράντος, Γ. Και Β.Βερβενιώτης, Καζάς, Aυγουστόπουλος.

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Ανδρέας Τόγιας (γεννημένος το 1983), που έπαιζε έως πριν δύο χρόνια στην ομάδα και θέλει να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Αυτή η αλλαγή σημαίνει παράλληλα πως μετατοπίζεται ο σχεδιασμός για την επάνδρωση της ομάδας μόνο από ντόπιους ποδόσφαιριστές ή από την ευρύτερη περιοχή του δήμου, κυρίως μικρής ηλικίας. Οπότε αναπροσαρμόζεται και ο στόχος, που είναι όχι μόνο η παραμονή αλλά και η προώθηση κάποιων παιδιών με προοπτική για το μέλλον.

Σίγουρα πρόκειται για ρίσκο η επιλογή αυτή, αλλά ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας της Αρχαίας Επιδαύρου, αυτή τη χρονική στιγμή.