ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Παρέμεινε πρόεδρος ο Ι.Καββεζός

0
650

Καμία ουσιαστική αλλαγή δεν προέκυψε από την Γενική Συνέλευση του Πανασιναϊκού, που πραγματοποιήθηκε με θέματα την έγκριση οικονομικού απολογισμού και διοικητικών πεπραγμένων του προηγούμενου έτους, καθώς και την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος λοιπόν συνεχίζει ο Γιάννης Καββεζός, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την θέση και να μείνει απλό μέλος του Δ.Σ.

Κατά άλλες πληροφορίες, υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να ενταχθεί στο Δ.Σ. και να αναλάβει πρόεδρος ο Δημ.Καραμπής (που ήταν πέρυσι στον Εθνικό Τολού), αλλά τελικά η κίνηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε.
Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει και στον μεταγραφικό τομέα, όπου υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις σε σχέση με πέρυσι (Σαρακινιώτης, Γιαννόπουλος, Μαρκάκης, Νικολίτσας) και έχουν δημιουργηθεί έτσι αρκετά κενά, κι αυτό μάλιστα σε ένα μικρό ρόστερ με το οποίο βγήκε η περσινή χρονιά.

Διοίκηση και προπονητής έχουν τώρα επαφές με παίκτες , με κύριο γνώμονα αυτοί να συμμετέχουν στις προπονήσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.