7 Αυγούστου ξεκινά ο Ερμής Κιβερίου

0
1079

Ανακοινώθηκαν επισήμως απο την ομάδα του Ερμή Κιβερίου οι πρώτες λεπτομέρειες για τις κινήσεις που έγιναν, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν η ημερομμηνία έναρξης της προετοιμασίας, οι ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά:

 1.  Ο προπονητής Γιώργος Διαμαντής και το τεχνικό του επιτελείο, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και θα συνεχίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

  2. 0 μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας Στέλιος Φίλης, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

  3. Ανανέωσαν και συνεχίζουν στην ομάδα μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
  Γκάτσης Ευάγγελος, Ζίου Σεραφίν, Καζάς Κων/νος, Καραγκούνης Γεώργιος, Κοζιώτης Παναγιώτης, Κουτσοδήμος Δημήτριος, Μαρίνης Ρέμος, Μπιτζής Παναγιώτης, Παπασαράντος Φώτης, Σαμαρτζής Αναστάσιος, Σελλής Γεώργιος και Φλεβάρης Βασίλειος.

  4. Από την ομάδα αποχωρούν οι ποδοσφαιριστές:
  Αδάμης Ιωάννης, Βαρβουλέτος Ιωάννης, Κυριακόπουλος Αθανάσιος και Σάκουλης Μιχάλης,
  τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην ομάδα του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ και ιδιαιτέρως για την κατάκτηση του περσινού τίτλου της Α’ Κατηγορίας Αργολίδας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

  5. Η επίσημη έναρξη των προπονήσεων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, ώρα 18:00, στο Γήπεδο Λέρνας, με τον καθιερωμένο αγιασμό.
  Εκ του ΔΣ».

  Από κει και μετά περιμένουμε και τις ανακοινώσεις που αφορούν καινούριους ποδοσφαιριστές, αφού όπως φάνηκε κι από την παραπάνω ανακοίνωση, 12 αποτελούν αυτή την στιγμή το ρόστερ της ομάδας.
  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν κλείσει ο Ανδρέας Παπαϊωάννου που ήταν πέρυσι στην Ένωση Ερμιονίδας κι ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως στόπερ και ο Δημήτρης Γιάννος που ήταν στην Ένωση Λέρνας κι ο οποίος αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά.

  Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί από πλευράς Αρκαδίας, υπήρξαν επαφές με τους παίκτες του Παναρκαδικού Καδά και Δήμο, οι οποίες δεν καρποφόρησαν. Δεν αποκλείεται όμως να έρθουν κάποιοι άλλοι από την ομάδα της Τρίπολης που έμειναν ελεύθεροι, όπως για παράδειγμα ο Μέλλος ή ο Χατζόπουλος.
  Όπως και να έχει έως την έναρξη της προετοιμασίας αναμένονται κάποιες αφίξεις, ενώ σίγουρα θα μείνουν μια-δυο θέσεις για αργότερα.