ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Έμεινε ο Καδάς, θέλει και Δήμο…

0
635

Ο Παναρκαδικός επιθυμούσε διακαώς να κρατήσει στο ρόστερ του, τον Γιώργο Καδά και το έδειξε εμπράκτως με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.

Οι προτάσεις που είχε στα χέρια του ο αριστεροπόδαρος μέσος ήταν αρκετές με σημαντικότερη αυτή από το Κιβέρι, η οποία έμοιαζε η καλύτερη οικονομικά για τον ίδιο. Παρ’ όλα αυτά ο Παναρκαδικός επανήλθε μετά την αρχική του πρόταση με ακόμα καλύτερη (πολύ κοντά στα χρήματα που πρόσφερε το Κιβέρι) ξεκαθαρίζοντας στον ποδοσφαιριστή ότι και τη νέα σεζόν θα είναι ο ηγέτης των “πρασίνων”.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού έχει την πρόθεση να καταθέσει νέα πρόταση στον Δημοσθένη Δήμο εκτιμώντας τη σημαντική συμβολή του στον σύλλογο.

Ο αρχηγός του Παναρκαδικού μίλησε στο ArcadiaSports.gr λέγοντας:
“Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεργάστηκα μαζί τους αυτά τα δέκα χρόνια. Την ομάδα πρέπει να συνεχίσουμε να την στηρίζουμε. Μου έχουν μιλήσει κάποιες ομάδες αλλά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Εγώ από πλευράς μου έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα”.

Αντίθετα ανακοινώθηκε η αποχώρηση του 29χρονου μεσοαμυντικού Γ.Μπίσσια μετά από 4 χρόνια, του Χρ.Σταθουλόπουλου και του Τέλη Σαλαπάτα. Αποχώρησε μετά από χρόνια και ο μέσος Σωτήρης Μέλλος.

Το “τριφύλλι”, θα ενισχυθεί από τις ακαδημίες του Αστέρα καθώς οι Απειρανθίτης, Τσιώλης, Νάτσης, Μπινιώρης και Τσέκος θα φοράνε τη φανέλα του Παναρκαδικού.