Ερμιονίδα: Ξεκινάει με κενά, αλλά και πολλούς μικρούς…

0
597

Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στις 6, η προετοιμασία της Ένωσης Ερμιονίδας, με την συγκρότηση του ρόστερ να έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, αλλά υπάρχουν και κενά.

Στην προετοιμασία θα πάρουν μέρος και αρκετοί νεαροί απο ομάδες της περιοχής, όπως οι Λούμης απο το Πορτοχέλι, Μπούκουρης απο Κοιλάδα, Βασιλέρης απο Τροιζηνιακό, Μ.Τρέσα απο τον Ποσειδώνα Διδύμων, κ.α., υπάρχουν απο πέρυσι και οι Λαζάρου, Μερτύρης, οπότε κάποιοι απο αυτούς θα μείνουν.

Κενά υπάρχουν ακόμη στη θέση του τερματοφύλακα, αφου αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο ο Στεφανίδης, αναμένεται να υπογράψει ενας δεξιός αμυντικός απο την βόρεια Ελλάδα και ενας αμυντικός χαφ, ενω αναζητείται και σέντερ φορ. Φέρεται πως έχει κλείσει κι ένας ακόμη τερματοφύλακας.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Στεφανίδης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Αδαμόπουλος, Παλαιοπάνος, Κιοσσές, Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας, Σαλταπίδας, παραμένουν Μπούρας και Στεργίου, επέστρεψε ο Τριανταφύλλου που πέρυσι έπαιξε στον Αριστείωνα Λυγουριού.

Αποχώρησαν οι τρεις παίκτες από το Άργος: ο Παναγιώτου για τον Παναργειακό, ο Παπαϊωάννου για τον Ερμή Κιβερίου, ενώ δεν έχει καταλήξει κάπου ο Νώτης.
Σημαντική απώλεια αυτή του Λόνι Σκεντεράι που λόγω σχολής πήγε στο Κερατσίνι. Αποχώρησε και ο Αποστόλου που είχε πάει πέρυσι από τον Ποσειδώνα Διδύμων.