Πανηλειακός: Όλο το ρόστερ…

0
1117

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει πλέον ο Πανηλειακός, αφού σήμερα Παρασκευή στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ξεκινάει.

Με την πρώτη προπόνηση να είναι και «ανοικτή», θα τελεστεί και αγιασμός και ο Πανηλειακός καλεί όλο τον κόσμο και τους τοπικούς φορείς στο νέο του αυτό ξεκίνημα.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την Πέμπτη πέρασαν ήδη από αιματολογικές εξετάσεις. Από αύριο Σάββατο, οι καθημερινές προπονήσεις θα γίνονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα.

Η επόμενη μέρα για τον Πανηλειακό της Γ’ Εθνικής έχει ξεκινήσει, με τη διοίκηση της ομάδας να εκπέμπει στις κινήσεις της, στίγμα… ισχυρής θέλησης για κάτι όσο το δυνατόν καλύτερο.Κάτι που έχει ήδη αποδειχθεί με κινήσεις, όπως η επιλογή του έμπειρου Νίκου Κουρμπανά για την τεχνική ηγεσία καθώς και καλών παικτών.
Μεχρι τώρα, στο νέο ρόστερ, υπάρχουν (επίσημα ανακοινωθέντες από την ομάδα) οι εξής:

Νέοι:
Ντίνος Νικολόπουλος (πέρυσι Χανιά – Β’ Εθνική, α’ γύρος),
Γιάννης Κολόκας (πέρυσι, Εργοτέλης – Γ’ Εθνική α’ γύρος και Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική β’ γύρος),
Σταύρος Σούλης (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική),
Γιάννης Καλλιακμάνης (πέρυσι Αστέρας Αμαλ. – Γ’ Εθνική),
Γιάννης Μπουρλάκης (πέρυσι Παναιγιάλειος – Β’ Εθνική α’ γύρος και Παναχαική – Γ’ Εθνική β’ γύρος),
Γιάννης Γκοτσούλιας (πέρυσι Εργοτέλης – Γ’ Εθνική),
Κώστας Κρεββατάς (πέρυσι Καλλιθέα – Β’ Εθνική)

Ανανέωσαν:
Καπετανάκης, Σακελλαρίου, Νιφορόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπουρνέλης, Γιαννακόπουλος, Σακελλαρίου, Πλαστουργός, Χατζηστάμου, Στούπης, Βουργουντζής, Μπατζάκας, Θεοδωρακόπουλος, Καλαντζής, Γκουβέρος
Αποχώρησαν: Τσουκαλάς, Βλαχόπουλος, Μπεγλεκτσής, Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χατζηαράπης, Παπαπέτρου – (ενώ εκκρεμεί ακόμα η όποια ανακοίνωση για τον Σκοζάι).

Συνοπτικά ως τώρα (ανά θέση)
Τερματοφύλακες: Γιάννης Καλλιακμάνης (28), Γιάννης Καπετανάκης (29), Διονύσης Θεοδωρακόπουλος (35), Αναστάσιος Σακελλαρίου (16)
Αμυντικοί: Γιάννης Κολόκας (32), Κώστας Νικολόπουλος (24), Παναγιώτης Νιφορόπουλος (27), Γιάννης Σωτηρόπουλος (29), Στάθης Μπουρνέλης (22), Γιώργος Γιαννακόπουλος (16), Αντώνης Σακελλαρίου (17), Νίκος Γκουβέρος (20), Σταύρος Σούλης (24)
Μέσοι: Διονύσης Πλαστουργός (23), Δημήτρης Χατζηστάμου (21), Γιώργος Στούπης (22), Γιώργος Βουργουντζής (17), Στέλιος Μπατζάκας (16), Γιάννης Γκοτσούλιας (27)
Επιθετικοί: Γιάννης Μπουρλάκης (24), Κώστας Κρεββατάς (26)

Υπάρχουν δυο εκκρεμότητες: Μια δεξιού μπακ (και για να “ντουμπλάρεται” αλλά και για να μπορεί να παίξει και πιο μπροστά στην πλευρά ο Νιφορόπουλος). Από περιπτώσεις εντός Νομού θα εξεταστεί κι η περίπτωση του Βατσή. Μια ενός ακόμη σέντερ φορ (εξετάστηκε κι ο Μπάρκας από περιπτώσεις εντός Νομού, αλλά φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει το θέμα για διάφορους λόγους, με τα ως τώρα δεδομένα).