Ανακοίνωσε τον Μίλος Μάτοβιτς ο Διομήδης

0
250

Στον Διομήδη θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Σέρβος αριστερόχειρας Μίλος Μάτοβιτς, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του δεξί ίντερ.
Ο ύψους 1,92 μ. Σέρβος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Πανελλήνιο, αποτελώντας ένα από τα βασικά επιθετικά του όπλα.

Ο Μίλος Μάτοβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ο Διομήδης για εμένα είναι μια τεράστια ευκαιρία για πρόοδο της προσωπικής μου καριέρας, ως παίκτης του χάντμπολ. Ελπίζω ότι ο ερχομός μου στη νέα μου ομάδα θα βοηθήσει στο να επιτευχθούν οι στόχοι μας και να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση στη φετινή σεζόν, όπως επίσης να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Γιάννης Χαντέλης
Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας του ο Γιάννης Χαντέλης, ένας αθλητής επίσης γέννημα θρέμμα του Διομήδη, ο οποίος το 2012 είχε κατακτήσει το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και το 2013 το Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα με τα χρώματα της ομάδας μας. Για δύο χρονιές ο Γιάννης είχε αγωνιστεί στον Πανελλήνιο, συμβάλλοντας κατά πολύ στην ενίσχυση της ομάδας της Κυψέλης.
Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Διομήδη μετά από τις 2 χρονιές που ήμουν στον Πανελλήνιο . Ο Διομήδης έχει μάθει να είναι ανταγωνιστικός στην Handball Premier και ελπίζω να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το προφίλ που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Κώστα Δεληγιάννη είχε τύχει να είμαστε και συμπαίκτες στην ομάδα και πιστεύω ότι έχω να πάρω πολλά πράγματα από αυτόν.
Θέλω να πω καλή επιτυχία στον Δημήτρη Δημητρούλια στο ξεκίνημά του στη νέα ομάδα που βρίσκεται και να ευχηθώ στην ομάδα μου υγεία και πολλές επιτυχίες».

Πάνος Χειβιδόπουλος
Μετά από απουσία τριών σεζόν, ο Πάνος Χειβιδόπουλος, ένας αθλητής βγαλμένος από τα φυτώρια του Διομήδη και ένας εκ των πρωταγωνιστών της χρυσής χρονιάς κατάκτησης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος το 2012 και του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος το 2013 από τους Λύκους, επιστρέφει στον Διομήδη. Στον Πανελλήνιο, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα, επέδειξε μια σημαντική αγωνιστική κατάσταση.
Ο ίδιος δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου, μετά από τρεις σεζόν, στην ομάδα του Διομήδη. Η ομάδα έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστεί και να είναι άκρως ανταγωνιστική. Μαζί με τους νέους και παλιούς συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο οφείλουμε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Κώστα Δεληγιάννη ως νέο προπονητή της ομάδας, μετά την συνύπαρξή μας στον Διομήδη, ως συμπαίκτες παλαιότερα.
Τέλος, θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη Δημητρούλια ό,τι καλύτερο στη νέα του προσπάθεια και να συνεχίσει τη λαμπρή του πορεία στο χώρο. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία».