ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Ψάχνει παίκτες σε πολλές θέσεις

0
883

Tην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου προγραμματίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Ένωσης Λέρνας, ενόψει της νέας περιόδου.

Μέχρι τότε, πιστεύεται πως θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, ένα ζήτημα που δεν είναι εύκολο καθώς φέτος με την απόφαση για μείωση του μπάτζετ, ενώ παράλληλα ο στόχος παραμένει υψηλός. Είναι μια δύσκολη εξίσωση στο να επιτευχθεί.
Η διοίκηση δίνει προτεραιότητα στο να συμφωνήσει με παίκτες του περσινού βασικού κορμού κι ανάλογα να προχωρήσει και στις απαραίτητες προσθήκες.

Να σημειώσουμε πως έχουν αποχωρήσει οι Παππάς, Αϊβαλιώτης, Αγγελόπουλος, ενώ από την άλλη συνεχίζουν μέχρι στιγμής οι Κατσαούνης, Κατσίρης, Αντωνιάδης, Β. και Θ.Βαρβέρης, Καμπιώτης.

Ανοικτές παραμένουν οι υποθέσεις με την παραμονή των Μπόμπου, Γιάννου, ενώ καινούρια πρόσωπα είναι ο Τάσος Διαμαντής (που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στο Δρέπανο) και ο Μιχ.Μητροσύλης (που πέρυσι ήταν στην ομάδα της Κορίνθου).

Πάντως, το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί ακόμα ικανός αριθμός παικτών για να συμπληρωθεί το ρόστερ- το οποίο και πέρυσι ήταν μικρό- και η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Αγγελόπουλο, ψάχνει για πολλές θέσεις σε όλες τις γραμμές.