Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ανακοίνωσε και Δ.Στασινόπουλο

0
529

Ο Α.Ο. Λουτράκι ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Στασινόπουλου.

Ο Κορίνθιος 24χρονος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Πέλοπα Κιάτου, μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης (ομάδα Κ20) για να ακολουθήσει μια τετραετία με τα χρώματα του Α.Π.Σ Ζάκυνθος σε Γ’ και Β’ Εθνική.
Έχει αγωνιστεί επίσης στον Α.Ο Χαλκίς, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, πριν μεταγραφεί στον Παναργειακό για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Στην ίδια ομάδα θα είναι με τον δίδυμο αδερφό του Λευτέρη.

Η διοίκηση προχώρησε σε ανανεώσεις με τους Ηλία Σιώκο, Αλέξη Ζερβό και Γιώργο Γούλα.

Ο αρχηγός Ηλίας Σιώκος (γενν. 1/11/1983) θα συνεχίσει για 4η συνεχή χρονιά να φοράει τα χρώματα της ομάδας (72 συμμ. /10 γκολ).

Ο Αλέξης Ζερβός (γενν. 1/12/1992) για 6η συνεχή χρονιά (144 συμμ./21 γκολ), ενώ ο Γιώργος Γούλας (8/7/1994) για δεύτερη χρονιά (22 συμμ./2 γκολ).

Επίσης ανακοιώθηκε η απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Π.Α.Ε Ατρόμητος Αθηνών, του 21χρονου επιθετικού Βασίλη Δαλκαφούκη.

Τέλος, ο Α.Ο Λουτράκι προχώρησε σε συνεργασία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Παναγιώτη Μουκέα, ο οποίος θα θα προπονεί και όλους τους νεαρούς τερματοφύλακες από τα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου του συλλόγου.