Ερμής Κιβερίου: Συζητήσεις και επαφές για ανανεώσεις

0
839

Συνεχείς οι επαφές της διοίκησης αυτές τις ημέρες, με τους παίκτες που ήταν ήδη στην ομάδα, ώστε να ξεκαθαρίσει το ποιοί θα μείνουν και θα συνεχίσουν και στην Γ’ Εθνική.

Κοινή η επιθυμία του προπονητή Γιώργου Διαμαντή και της διοίκησης να δοθεί η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα να συμμετάσχουν και στην νεα αυτή προσπάθεια της Γ’ Εθνικής. Απο κει και πέρα βέβαια, οι υποχρεώσεις είναι συγκεκριμένες και να δούμε πόσοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτές.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Αδάμης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα συνεχίσει, ενω σταμάτησε ο Φίλης.

Υπάρχουν και τα προβλήματα με τους Μαρίνη και Σαμαρτζή, για τους οποίους υπολογίζεται οτι θα έχουν αποθεραπευτεί και θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους, τον Οκτώβριο. Όσο κι αυτή η προοπτική εμπεριέχει ρίσκο, στον Ερμή είναι αποφασισμένοι να τους περιμένουν.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, κατα τις πληροφορίες, ο πρώτος που έχει συμφωνήσει είναι ο Π.Μπιτζής. Όπως και νάχει, αναμένονται σύντομα σχετικές ανακοινώσεις.
Παράλληλα, “τρέχουν” και κάποιες επαφές με παίκτες εκτός νομού. Πρόκειται, κατα τις πληροφορίες, για 4-5 περιπτώσεις που εξετάζονται και ίσως κάποιοι απο αυτούς αποκτηθούν, αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό.

Από την άλλη, αναμένεται μετά τον Γιώργο Διαμαντή, να ανανεωθεί η συνεργασία και με τον βοηθό του Ηλία Σωτηρόπουλο, τον γυμναστή Κ.Πασπαλιάρη και τον φυσικοθεραπευτή-μασέρ Σάκη Ταραντίλη. Πρόκειται δηλαδή ουσιαστικά, για παραμονή όλου του περσινού προπονητικού τίμ.

Όσο για την προετοιμασία, θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου.