Σήμερα η συνάντηση Δ.Σ.-Γ.Διαμαντή

0
779
Ερμή Κιβερίου

Έστω και αργά, στον Ερμή Κιβερίου ξεκινούν την οργάνωση της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου και των αυξημένων υποχρεώσεων στην Γ’ Εθνική.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, υπήρχε μια στασιμότητα, με πολύ σοβαρή την πιθανότητα η ομάδα να μην δηλώσει συμμετοχή, όχι στην Γ’ Εθνική, αλλά ούτε καν στην Α1 Αργολίδας!

Αυτό το ενδεχόμενο ήταν πιθανό, από την στιγμή που η οικογένεια Λυμπέρη είχε κάνει γνωστό σε όλους τους τόνους ότι αν δεν βρεθούν συμπαραστάτες δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική.

Από την πρώτη Γενική Συνέλευση, παρουσιάσθηκε το ενδεχόμενο ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και γιατρός Αθ.Νταβέλος να βοηθήσει, ώστε να βρεθούν χορηγοί. Όλη αυτή η προσπάθεια του Α.Νταβέλου ήταν σε εξέλιξη και όταν προέκυψε αποτέλεσμα, το διοικητικό συμβούλιο προχώρησε στην απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική και να προχωρήσει στον σχεδιασμό.

Σήμερα το βράδυ έχει ορισθεί συνάντηση του δ.σ. με τον Γιώργο Διαμαντή- που όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στον πάγκο- ώστε να προχωρήσουν στην συγκρότηση του ρόστερ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα επικρατήσει η λογική, η ομάδα θα προχωρήσει προσεκτικά, δεν θα πάει σε μεταγραφές εκτός νομού, εκτός από μια-δυό και θα στηριχτεί κατά βάση στους υπάρχοντες παίκτες.
Οπότε περιμένουμε να δούμε τις όποιες αποφάσεις σήμερα το βράδυ.