Κορωνίδα Κοιλάδας: Δεν έχει βρεθεί ακόμη διοίκηση…

0
665

Μια από τις ομάδες που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο, είναι η Κορωνίδα Κοιλάδας.

Η ομάδα είχε ενα άσχημο τελείωμα χρονιάς και εξίσου αβέβαιο διαφαίνεται το μέλλον.
Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ομάδας, είναι ότι υπάρχει μια σταθερή χρηματοδότηση από την οικογένεια Λιβανού και ο Παν.Αγρίμης είναι ο διαχειριστής αυτού του ποσού. Από κει και πέρα όμως χρειάζονται κι άλλα πράγματα, που προς το παρόν δεν έχουν διασφαλιστεί.
Το ζήτημα οργάνωσης και ποιοί θα “τρέξουν” την καθημερινότητα είναι ένα σοβαρό ζήτημα, καθώς ο Π.Αγρίμης έχει αποστασιοποιηθεί από αυτό το κομμάτι.

Προ ημερών έγινε μια προσπάθεια να συναντηθούν άνθρωποι που θα αναλάβουν, δεν υπήρξε αποτέλεσμα και περιμένουμε να δούμε πότε θα οριστεί νέα συνάντηση.

Πάντως, ως προς το έμψυχο δυναμικό, να σημειώσουμε πως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Στ.Μπάζος, περιμένει να περάσει στην Γυμναστική Ακαδημία Κομοτινής, οπότε θα χαθεί ένας σημαντικός κρίκος του παιχνιδιού της ομάδας.
Φυσικά, ερωτηματικά υπάρχουν και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν πέρυσι, αλλά αυτό θα το δούμε αν πρώτα συγκροτηθεί διοίκηση και προσληφθεί προπονητής.