Εποχή Κούρου στον Αργοναύτη

0
561

Νέο προπονητή έχει απο χθές το βράδυ ο Αργοναύτης. Η διοίκηση της ομάδας της Κίου, συμφώνησε με τον Λουκά Κούρο.

Μια κίνηση-επιλογή που δείχνει ξεκάθαρα, πως ο Αργοναύτης θα κινηθεί και φέτος σε επίπεδο πρωταθλητισμού, αν και είναι απόφαση να περικοπεί το μπάτζετ.

Πάντως, η πρόσληψη Κούρου, ενδεχομένως να “ξυπνήσει” και κάποιες άλλες ομάδες, καθώς το μεταγραφικό παζάρι είναι ανύπαρκτο μέχρι στιγμής.

Αυτό το διήμερο θα συζητήσουν αναλυτικά οι δυο πλευρές για τις λεπτομέρειες στο κτίσιμο της ομάδας, ποιοί παίκτες φεύγουν, ποιοί θα μείνουν κλπ. Οπότε σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο Αργοναύτης ευχαριστεί τον Χ.Πούλο
Μετά την πρόσληψη του Λουκά Κούρου, ο Αργοναύτης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Χρ.Πούλο, με τον οποίο τελείωσε η χρονιά. Αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Αργοναύτη ευχαριστεί τον Χρήστο Πούλο ένα δικό μας παιδί, που ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και ανέλαβε την ομάδα και μάλιστα φέρνοντας τον τίτλο του κυπέλλου μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ο Χ.Πούλος μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές και ως παίχτης αλλά και ως προπονητής, η συνεργασία μας λύθηκε φιλικά και είναι δεδομένο πως παραμένει στρατιώτης για όποτε και από όποια θέση τον χρειαστεί η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Για μια ακόμα φορά σ΄ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας και για τα όσα έχεις προσφέρει στην ομάδα.

Εκ του Δ.Σ. του Αργοναύτη Ν.Κίου