Πρώτευσε στην κατηγορία 2006 στο Βόλο, ο Αριστέας

0
383

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Ακαδημίας του Αριστέα Αργους και στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “ΒΟΛΟΣ 2017” που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο γήπεδο Ολυμπιακού Βόλου, από 20 έως 23 Ιουνίου, όπου πήραν μέρος 30 ομάδες και 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Η ακαδημία του Άργους κατέλαβε την πρώτη θέση και στην ηλικιακή κατηγορία 2006, με προπονητές τους Κλεόβουλο Καλτάκη και Δημήτρη Τότσικα, κερδίζοντας στο τελικό την ακαδημία του Βασίλη Λάκη (παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ) με 3-1.
Να σημειωθεί ότι η ακαδημία του Β.Λάκη είναι από τις πιο ισχυρές ακαδημίες στην Ελλάδα αριθμώντας 450 παιδιά.

Στην ηλικιακή κατηγορία 2007, με προπονητή τον Δημήτρη Τότσικα, κατέκτησε την τρίτη θέση κερδίζοντας στον μικρό τελικό την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1.

Στην ηλικιακή κατηγορία 2002-2003, με προπονητή τον Αποστόλη Κατσά, κατέκτησε την τέταρτη θέση , καθώς στον μικρό τελικό έχασε από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης με 1-0.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και στους προπονητές τους για την συστηματική δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία του Άργους.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν σπουδαίες και ιστορικές ομάδες, όπως: ΠΑΟΚ, Αρης Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακός Βόλου, Εθνικός Πειραιώς, Ακαδημία Β.Λάκη, Ελευσίνα, Ακαδημία Βιεϊρίνια, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Ξάνθη.