Ο Πανναυπλιακός θυμήθηκε και επιστρέφει στις ρίζες του…

0
1350

Τελικά όλη η αναστάτωση που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό γύρω από την πορεία του Πανναυπλιακού έφερε και θετικά αποτελέσματα.

Όλοι συνειδητοποίησαν ότι οι ρίζες της ομάδας βρίσκονται βαθειά μέσα στην κοινωνία και ότι η ιστορία της ομάδας είναι συνυφασμένη με την ιστορία της ίδιας της Ναυπλιακής Κοινωνίας.

Τον τελευταίο καιρό έγινε επίσης κατανοητό ότι η ιστορία του Πανναυπλιακού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορικά με το δεύτερο συστατικό της ομάδας που ήταν ο “Ηρακλής Πρόνοιας”.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η ευαισθητοποίηση της διοίκησης στην ιστορία της ομάδας και η επιδίωξη της να επανακαθορίσει την ταυτότητα της ομάδας σταματώντας την ασέβεια προς την ιστορία του σωματείου που έγινε με την κατάργηση παλαιότερα του δεύτερου συνθετικού της ονομασίας της.  Οι διαδικασίες προχώρησαν και σήμερα η διοίκηση πανηγυρίζει την αλλαγή της ονομασίας της.

Αναφέρει η σχετική σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης:   

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ με ικανοποίηση ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, μετά από ενέργειες του, εγκρίθηκε από την Ε.Π.Ο. η αλλαγή της ονομασίας του συλλόγου, που είναι ευθεία αναφορά στην πολύχρονη ιστορία του. Το νέο όνομα είναι : “Α.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924”.

Και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για αυτό Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να επισημάνουμε τη θερμή υποδοχή που είχε η νέα ονομασία καθώς και τα πάρα πολλά συγχαρητήρια που δεχτήκαμε από πολλούς φιλάθλους . Βέβαια κάποιοι το ‘πληροφορήθηκαν’ πριν από την επίσημη ανακοίνωση μας για αυτό προφανώς υπήρξαν ανακρίβειες και ευφάνταστα σενάρια. Ας είναι. Εμείς καλούμε όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον Πανναυπλιακο να συστρατευθούν μαζί μας, στην τεραστία προσπάθεια που κάνουμε για την ανόρθωση του συλλόγου .

Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο της Ε.Π.Ο. σχετικά με την έγκριση της αλλαγής ονομασίας.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Πανναυπλιακός βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο που θα μπορούσε να κατρακυλίσει. Η Διοίκηση θέλει να ξαναστήσει την ομάδα και να της ξαναδώσει προοπτική. Η νέα ονομασία ίσως είναι η ευκαιρία σήμερα για συσπείρωση όσων πραγματικά νοιώθουν τον σύλλογο και μέσα τους ζει κάτι από το παρελθόν.

Ας ελπίσουμε ότι οι όποιοι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας υπάρχουν θα ξανασκεφτούν τον ρόλο τους μέσα στο περιβάλλον του συλλόγου.

Ας ελπίσουμε ότι ακόμη και άνθρωποι που γεννήθηκαν ποδοσφαιρικά μέσα στο περιβάλλον του Πανναυπλιακού, σαν τον Παναγιώτη τον Ταχτσίδη, θα θελήσουν να βοηθήσουν με τον οιοδήποτε τρόπο την νέα προσπάθεια της σημερινής νόμιμης διοίκησης και όχι του κ. Ψυχογιού προσωπικά.
Τα όποια προβλήματα υπάρχουν σήμερα η συμμετοχή μας και όχι η αδιαφορία μας μπορεί να βοηθήσει να επιλυθούν.

Μ.Κ.