Αργολίδα: Σε ρυθμούς …ζέστης οι ομάδες της Α1

0
967

Από 16 ομάδες θα αποτελείται και το νέο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας και μέχρι στιγμής οι δραστηριότητά τους είναι από ελάχιστη έως μηδενική, λόγω φυσικά της οικονομικής στενότητας.

Σημαντικές ανακατατάξεις δεν αναμένονται. Ρόλο θα παίξει σίγουρα το πού θα κινηθεί ο Ερμής Κιβερίου και πόσοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στην Γ’ Εθνική. Επίσης, αν θα κινηθούν και θα αποκτήσουν περισσότερους ντόπιους και ο Παναργειακός και η Ενωση Ερμιονίδας.

Μέχρι στιγμής και ο Αργοναύτης και η Ένωση Λέρνας που πέρυσι είχαν μεγάλους προϋπολογισμούς στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν την άνοδο, τώρα εξαγγέλλουν μείωση προϋπολογισμών.

Ομάδα που ξεκάθαρα έχει στόχο τον πρωταθλητισμό δεν υπάρχει μέχρι αυτή την στιγμή. Εκτός των δυο προαναφερομένων, ο Τροιζηνιακός είναι αυτός που εξετάζει το ενδεχόμενο να επιχειρήσει το παραπάνω βήμα.

Σχεδόν όλες πάντως- όσες έχουν διοικήσεις- κινούνται πρώτα στο να κλείσουν τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν και θέλουν να κρατήσουν.

Από κει και μετά, έχουμε μια σειρά ομάδων που θα προσπαθήσουν να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και οι υπόλοιπες θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι ομάδες της Α1 είναι:
1.   ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
2.   ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ
3.   ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ
4.   ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
5.   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ
6.   ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ
7.   ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
8.   ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
9.   ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ
10. ΣΠΕΤΣΕΣ
11. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ
13. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ
14. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ
15. ΑΡΙΣΤΕΑΣ
16. ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ

Προπονητές
Να σημειώσουμε εδω οτι οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν διπλωματούχο προπονητή, αν θέλουν να έχουν κάποιον στον πάγκο που να δίνει οδηγίες. Σε διαφορετική περίπτωση, ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να αποβάλλει απο τον αγωνιστικό χώρο όποιον δίνει οδηγίες ενω δεν είναι δηλωμένος προπονητής.
Και στη συνέχεια προβλέπεται πρόστιμο απο την ΕΠΣΑ.
Το ζήτημα βέβαια, είναι αν θα τηρηθεί ολο αυτό!