Αστέρας Δρεπανιακός: Την Κυριακή η Γ.Σ. – ενημέρωση

0
526

Για την Κυριακή έχει προγραμματισθεί Γενική Συνέλευση απο την διοίκηση του Αστέρα Δρεπανιακού, όπου θα γίνει ενημέρωση για τους στόχους της νέας περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Ο Αστέρας Δρεπανιακός σας προσκαλεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δρεπάνου, την Κυριακή 9-07-2017, ώρα 21.00.
Θέμα σύγκλισης Γ.Σ., η εγγραφή νέων μελών και ενημέρωση των μελών για τη νέα σεζον και τους στόχους της ομάδας!!!”

Ήδη όμως, η διοίκηση κάνει κάποιες κινήσεις, απαραίτητες έτσι κι αλλιώς. Κατ’ αρχήν να πούμε οτι ο προπονητής Χρήστος Βουρνάζος, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης, για να την διευκολύνει, σε περίπτωση που ήθελε να προχωρήσει σε κάποια άλλη επιλογή. Τελικώς, θέμα τέτοιο δεν τέθηκε και ο Χ.Βουρνάζος συνεχίζει και την νέα περίοδο.

Όσο αφορά τους στόχους, με βάση τις υπάρχουσες δυνατότητες, είναι στην ουσία ανάλογοι με τους περσινούς. Δηλαδή η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία.
Για να συμβεί αυτό, θα γίνει προσπάθεια να μείνει το ρόστερ με το οποίο βγήκε η προηγούμενη χρονιά. Κι ανάλογα με το αν θα μείνουν όλοι, θα γίνουν κινήσεις συμπλήρωσης, που δεν θα αφορούν όμως περισσότερους από έναν-δυο ποδοσφαιριστές.

Πάντως, η προτεραιότητα είναι να υπάρξει συμφωνία με εναν τερματοφύλακα που να λογίζεται ως βασικός. Αυτή την στιγμή υπάρχει ο 17χρονος Δημ.Συγκριμής που αποκτήθηκε αυτές τις μέρες από τον Εθνικό Τολού. Όσο για τον Χουρμούζη, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα δουλέψει πιο επαγγελματικά, ενώ ο Παναγής είναι στρατευμένος και θα φύγει.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης που αφορά τη συμφωνία με τον Δ.Συγκριμή, αναφέρονται τα εξής:

“Ο Αστέρας Δρεπανιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γηγενή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Συγριμή.
Ο 17 χρονος τερματοφύλακας που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, την χρονιά που έληξε αγωνιζόταν με την ομάδα του Εθνικού Τολού.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!”.