Παναργειακος: Στις 28 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία υπό τον Γ.Δουβίκα

0
857

Κινείται αθόρυβα αυτή τη φορά ο Παναργειακός καθώς φαίνεται πως η διοίκηση έχει αποφασίσει να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι, περίπου στο μέσον της περιόδου.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε μια συνάντηση των μελών του Δ.Σ., όπου- χωρίς να ανακοινωθεί κάτι- προφανώς, συμφώνησαν σε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές. Σίγουρα απομένουν πολλά ακόμη να γίνουν, και η αναζήτηση πηγών εσόδων συνεχίζεται, ωστόσο είναι θετικό οτι φέτος δεν χάνεται χρόνος με ατελέσφορες γενικές συνελεύσεις και στο τέλος οι ίδιοι και οι ίδιοι να …σέρνουν το κάρο!

Κατά πληροφορίες, έχουν υπάρξει προχωρημένες επαφές με τους περισσότερους παίκτες του περσινού ρόστερ και λέγεται πως με αρκετούς έχουν υπάρξει συμφωνίες. Κάτι που θα ανακοινωθεί προσεχώς και συγκεντρωτικά, όπως διαρρέεται.
Φυσικά συνεχίζει και ο Γιάννης Δουβίκας στον πάγκο και μάλιστα ανακοινώθηκαν και δοκιμές ποδοσφαριστών προς το τέλος του μήνα, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία για την νεα περίοδο.

Η ανακοίνωση για τις δοκιμές αναφέρει:

Ο Παναργειακος Α.Π.Ο ανακοινώνει οτι απο 24 έως 27 Ιουλίου στο ΔΑΚ Άργους θα γίνουν δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας κ Γιάννη Δουβικα πλήρ.(6977606362) και την επόμενη 28 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της πρώτης ομάδας!!