Ανανέωσε το τεχνικό team στον Οίακα Ναυπλίου

0
446

Τον σχεδιασμό του για την πρόκληση της Γ’ Εθνικής ετοιμάζει ο Οίακας Ναυπλίου, ο οποίος έσπευσε να ανανεώσει το τεχνικό του τιμ, με τους Παύλο Νώντα και Γιάννη Καραντζούλη να παραμένουν στις θέσεις τους.

Νέο πρόσωπο στην προπονητική ομάδα, ο μέχρι πρότινος παίκτης της ανδρικής ομάδας Χρήστος Κοσσιώρης. Η επαγγελματική στάση του και η πολύ καλή σχέση του με το τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη αυτής της απόφασης.

«Η άψογη συνεργασία που είχαμε την προηγούμενη σεζόν και οι βάσεις που τέθηκαν, δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν συνέχεια και φέτος που βρίσκει την ομάδα μας σε Εθνική Κατηγορία (Γ΄ Εθνική).
Ευχόμαστε στους κ.κ. Παύλο Νώντα, Γιάννη Καραντζούλη και Χρήστο Κοσσιώρη υγεία πάνω από όλα και να επιτύχουμε μαζί κάθε στόχο που θα θέσει η ομάδα μας.
Καλή αγωνιστική χρονιά”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οίακα.

Ευχαριστήριο
Ο Οίακας Ναυπλίου με ανακοίνωσή του θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες του συλλόγου που κατάφεραν να φέρουν την ομάδα στην Εθνικές κατηγορίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Οίακας Ναυπλίου μετά από μια καταπληκτική πορεία την περίοδο που πέρασε, κατέκτησε δίκαια τον τίτλο που του δίνει την δυνατότητα από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 να αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση των ανανεώσεων για την ομάδα μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας, τόσο αυτούς που έμειναν και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους και την νέα χρονιά, όσο και τους αθλητές που δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε, τον αρχηγό μας τον Νίκο Κατσαλούλη για την πολύχρονη βοήθειά του και παρουσία του στην ομάδα μας, τους αδελφούς Δημήτρη και Πέτρο Μπιτζή για την βοήθεια τους, τον Γιώργο Κυρίο για την αγωνιστικότητά του και βέβαια τα δύο παιδιά από την γειτονική Κόρινθο, τον Παναγιώτη Παζαρά και Δημήτρη Μπαλτζή, για την προσπάθεια και το ήθος τους. Επίσης οφείλουμε ένα ευχαριστώ στους μικρούς της ομάδας τον Φίλιππο Αρώνη και τον Στέφανο Μαρασιώνη.

Η επιτυχία της ομάδας μας την χρονιά που μας πέρασε ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας όλων όσων εργάστηκαν για την ομάδα, αλλά και όλων όσων, υποστήριξαν και πίστεψαν στην προσπάθεια για να κρατήσουμε τον Οίακα Ναυπλίου ψηλά.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!”.