Την Κυριακή 2 Ιουλίου οι εκλογές για νέο Δ.Σ.

0
447

Παρουσία περίπου 25 φίλων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Αρτίκι», η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας.

Παρών και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημ. Σφυρής.
Αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Δημ.Φουρνάρος, επεσήμανε τις δυσκολίες που θα υπάρχουν την νέα αγωνιστική περίοδο και ζήτησε την συμμετοχή νέων μελών στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Είναι γνωστό ότι στο νέο πρωτάθλημα, οι μισές σχεδόν ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται. Επίσης είναι ανοικτό το ζήτημα συγκρότησης των ομίλων, δηλαδή αν θα είναι αμιγώς όμιλος Πελοποννήσου, ή για παράδειγμα θα είναι Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Ανατολική Αττική, Βοιωτία (ή Μεσσηνία)…

Σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό, τα έξοδα ήταν πέρσι κοντά στα 150.000 ευρώ και με δεδομένες τις δυσκολίες, σε ανάλογο επίπεδο πρέπει να κινηθεί κι η επόμενη αγωνιστική περίοδος, ώστε να στηριχθεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Στην συνέχεια παραιτήθηκε σύσσωμο όλο το διοικητικό συμβούλιο και προκηρύχτηκαν εκλογές για την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 11 το πρωί στον ίδιο χώρο.
Ο ίδιος ο πρόεδρος Δ.Φουρνάρος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει, τόνισε όμως πως πρέπει να εμπλουτιστεί το Δ.Σ. σε κάθε περίπτωση και τότε, είναι ανοικτός και ο ίδιος στη νέα προσπάθεια.