Ξαφνικό διαζύγιο Κρανάκη- Δούκα

0
263

Αρνητική τροπή είχαμε στη συνεργασία μεταξύ του ΑΣΕ Δούκας και του προπονητή Γιώργου Κρανάκη, μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση ανανέωσης της για 10η σερί χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια συνάντησης του τμήματος με τον προπονητή με θέμα τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες που οδήγησαν τελικά στην λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Νεος προπονητής αναλαμβάνει ο Κώστας Μπούνας. Ο 37χρονος τεχνικός την περσινή σεζόν ήταν συνεργάτης του Παναγιώτη Ιατρούδη στον πάγκο του ΙΕΚ Ξυνή.

Επιστροφή Παυλίδη στον Φίλιππο
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον έμπειρο Βεροιώτη προπονητή και πρώην άσσο της ομάδας Θόδωρο Παυλίδη.
Ο Θόδωρος Παυλίδης, από το 1979 έως το 1994 υπήρξε αθλητής χειροσφαίρισης του σωματείου Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με τον οποίο κατέκτησε 5 πανελλήνια πρωταθλήματα, 3 κύπελλα Ελλάδος και συμμετοχή σε ευρωπαϊκές συλλογικές διοργανώσεις. Επίσης από το 1980 έως και το 1984 υπήρξε διεθνής αθλητής στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Ανδρών Χειροσφαίρισης.
Ως προπονητής εχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδος Ανδρών με το Φίλιππο Βέροιας, ενώ έχει κατακτήσει 5 Πανελλήνια Πρωταθλήματα ηλικιακών κατηγοριών με το Φίλιππο Βέροιας και το Ζαφειράκη Νάουσας.