Παναργειακός: Θα κινηθεί πιο γρήγορα φέτος;

0
1151

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στον Παναργειακό, όσο αφορά το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Απο την λήξη του πρωταθλήματος και μετά, η κατάσταση παρουσιάζει μια στασιμότητα σε διοικητικό επίπεδο.

Κατά πληροφορίες, σήμερα το βράδυ, ή αύριο, θα υπάρξει μια πρώτη συνάντηση των μελών της διοίκησης, όπου θα αρχίσει η συζήτηση για το μέλλον. Ό,τι και να πούμε αυτή τη στιγμή είναι παρακινδυνευμένο, με δεδομένο ότι συνηθίζεται στην μεγάλη ομάδα του Άργους οι εξελίξεις και ο όποιος σχεδιασμός, να εκτυλίσσονται εξαιρετικά καθυστερημένα.

Είναι αυτονόητο πως το οικονομικό είναι ο μεγάλος βραχνάς, πόσο μάλλον ενόψει μιας περιόδου κατά την οποία λόγω της αναδιάρθρωσης θα υποβιβάζονται οι μισές σχεδόν ομάδες από κάθε όμιλο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να σχεδιαστεί ένα ρόστερ για πρωταθλητισμό.

Εν αναμονή λοιπόν, των αποφάσεων που θα πάρει η τωρινή διοίκηση, για το αν δηλαδή έχει την πρόθεση να συνεχίσει κι υπό ποιές προϋποθέσεις. Ο μεγάλος επενδυτής είναι απίθανο να φανεί, άρα, ουσιαστικά οι ίδιοι άνθρωποι καλούνται να κάνουν ένα σχεδιασμό και καλό θα είναι να μην αφήσουν να χάνεται χρόνος.

Τις εξελίξεις στο διοικητικό-οικονομικό επίπεδο, περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές. Από αυτούς που ήταν πέρυσι στην ομάδα, μετά τον Σαχσανίδη (που είχε αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος επειδή δεν χρησιμοποιείτο), και τον Βασίλη Παπουτσή που ζήτησε και πήρε την ελευθέρας του, οι υπόλοιποι περιμένουν στο …ακουστικό τους!