Ζητούν έκτακτη Γ.Σ. του Πανναυπλιακού μέχρι την Παρασκευή

0
446

Οι εξελίξεις …τρέχουν στον Πανναυπλιακό, όπου σήμερα είχαμε νέα ανακοίνωση της επιτροπής που έχει προκύψει από την λαϊκή συνέλευση, με την οποία ζητεί από την διοίκηση να προχωρήσει σε σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης- και ουσιαστικά παραίτησή της.

Αυτή η τοποθέτηση είναι συνέχεια προηγούμενων, από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη που ενημέρωσε για την πρόθεσή του να ηγηθεί της προσπάθειας για ανασυγκρότηση της ομάδας και από τον πρώην παράγοντά της Γ.Λαπαθιώτη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα είναι αντιπρόεδρος αν προκύψει η νέα αυτή διοίκηση υπό τον Ταχτσίδη.

Πάντως, η πίεση προς την διοίκηση Ψυχογιού αυξάνεται συνεχώς και είναι ένα ερώτημα το κατά πόσο αυτή θα συνεχίσει να εμμένει στην απόφασή της να εξαντλήσει και το δεύτερο χρόνο της θητείας της.

Η τελευταία ανακοίνωση της επιτροπής (που πλέον έχει γίνει 6μελής από 7μελής):

“Η χθεσινή εκδήλωση διαθεσιμότητας από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για τη διοίκηση του Πανναυπλιακού είναι τιμητική για τον σύλλογο και κίνητρο για δυνατό ξεκίνημα με όλους μαζί. Πιστεύουμε πως αποτελεί προάγγελο θετικών εξελίξεων που μπορούν να βγάλουν την ομάδα από την πρωτοφανή της κρίση.

Επομένως, ζητάμε να διεξαχθεί έκτακτη γενική συνέλευση του Πανναυπλιακού μέχρι την Παρασκευή για να γίνει πράξη η πρόταση του Παναγιώτη Ταχτσίδη.”

Οι συμμετέχοντες στην επταμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη συγκέντρωση των φίλων του Πανναυπλιακού: Αλέκος Βλαχόπουλος, Κώστας Δημούλης, Γιώργος Λαπαθιώτης, Σωτήρης Μανός, Βαγγέλης Ντάνης, Δημήτρης Ψαθάς.