Πανναυπλιακός: Χρήματα χρειαζόμαστε όχι τελεσίγραφα…

0
375

Η διοίκηση του Πανναυπλιακού με σημερινή της ανακοίνωση έδωσε απάντηση στους “όψιμα” ανησυχούντες για το μέλλον της ομάδας.

Σε όλους αυτούς που θέλουν να καθήσουν στις καρέκλες της σημερινής διοίκησης και που δεν έχουν καταλάβει ότι το πρόβλημα όλων των τελευταίων διοικήσεων του συλλόγου ήταν το οικονομικό και όχι αυτές καθ’εαυτές οι διοικήσεις.

Η απάντηση του Πανναυπλιακού εκτιμούμε ότι είναι και απάντηση στην προσπάθεια του δημάρχου κ. Κωστούρου να ανεβάσει την ένταση δημιουργώντας “τεχνητό ενδιαφέρον” προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία του από τον Πανναυπλιακό για πάνω από ένα χρόνο.
Προφανώς και μετά την απάντηση της διοίκησης όλοι κατάλαβαν το φιάσκο της “επιχείρησης ανόρθωσης” του συλλόγου από τον “μπασκετικό” όπως δήλωσε δήμαρχο, που δεν προσέφερε τίποτα άλλο πέραν από 30 λεπτά μονόλογο.

Η ανακοίνωση του Πανναυπλιακού αναφέρει:

To ΔΣ Του Πανναυπλιακού ευχαριστεί τους αγνούς φιλάθλους του για το ενδιαφέρον τους και την ανυστερόβουλη αγάπη τους για τον σύλλογο. Είναι πράγματι συγκινητικη η προσπάθεια που γίνεται και θα ληφθεί σοβαρά υπ όψιν για την συνέχεια.

Επί της ουσίας τώρα ο Πανναυπλιακός δεν βοηθείται πουθενά από ευχολόγια και τελεσιγραφικές επιστολές. Είναι αυτονόητο ότι το ΔΣ είναι ανοιχτό και θα συζητήσει οποιαδήποτε σοβαρή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση γίνει, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. Αυτό είναι το ζητούμενο και μόνο . Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση και εντυπώσεις χωρίς περιεχόμενο , που δεν βοηθούν σε τίποτα την ανόρθωση του συλλόγου ,την οποία ,θέλουμε να πιστεύουμε , όλοι επιδιώκουν.