Σεμινάρια ΚΕΔ/ΕΠΟ 2017-2018 απο 15/6 εως 3/7

0
719

Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ημερομηνίες και ο τόπος που θα γίνουν τα σεμινάρια για διαιτητές, βοηθούς, παρατηρητές και εκπαιδευτές για την περίοδο 2017-18.

1. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Ζακύνθου , Ηλείας , Κεφαλληνίας/Ιθάκης , Κορινθίας , Λακωνίας και Μεσσηνίας , θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο στο Ξενοδοχείο KING SARON την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017.

2. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Αργολίδας , Αχαϊας και Αργολίδας , θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο στο Ξενοδοχείο KING SARON την Παρασκευή 16 Ιουνίου .

3. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών της ΕΠΣ Αθηνών , θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο WHYNDHAM την Κυριακή 18 Ιουνίου.

4. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Ανατ. Αττικής , Δυτ. Αττικής, Δωδεκανήσου , Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου και Χίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο WHYNDHAM την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.

5. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Βοιωτίας , Εύβοιας, Ευρυτανίας , Πειραιά, Φθιώτιδας και Φωκίδας , θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο WHYNDHAM την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.

6. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Ηρακλείου , Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων, θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στο Ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS HOTEL την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

7. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Δράμας , Καβάλας και Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017.

8. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Έβρου , Ξάνθης, Θράκης, Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

9. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Ημαθίας , Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Πιερίας και Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

10. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Γρεβενών , Ηπείρου, Καστοριάς, Κοζάνης και Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο EPIRUS PALACE HOTEL την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

11. Το Σεμινάριο για Διαιτητές – Βοηθούς διαιτητές , παρατηρητές και εκπαιδευτές όλων των κατηγοριών των ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας , Άρτας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας και Πρέβεζας, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο EPIRUS PALACE HOTEL την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017.