Πανναυπλιακός: “Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και ο Δήμαρχος Καμπόσος μας στήριξε, ενώ ο Δήμος Ναυπλίου μας γύρισε την πλάτη”

0
507

To ΔΣ του Πανναυπλιακου ευχαριστεί θερμότατα τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και τον Δήμαρχο κ.Δημητρη Καμπόσο για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας,για την διάθεση έκτασης του Δημου,προκειμενου να πραγματοποιήσουμε την μουσική μας εκδηλωση.

Μια ανταπόκριση που έγινε χωρίς κανένα συμφερον,ανυστεροβουλα και χωρίς ίχνος σκοπιμότητας σεβόμενοι το όνομα και την εκατονταετή ιστορία του συλλόγου μας. Είναι πράγματι πολύ συγκινητική αυτή η αντιμετώπιση και συμπεριφορά που είχαμε από τον Δήμο Άργους –Μυκηνων, η ευαισθησία που επέδειξε και έκανε αποδεκτό το αίτημα μας χωρίς καμία μικροπολιτική , χωρίς καμία μικρότητα και μικροψυχία.

Όλα αυτά όμως έρχονται σε πλήρη αντίθεση και ευθεία αντιπαράθεση με την στάση που επέδειξε απέναντι στο σωματείο μας για το ίδιο αίτημα , ο Δήμος Ναύπλιου και ο Δήμαρχος κ.Κωστουρος,ο οποίος , χρησιμοποιώντας τον πρόεδρο της Αγίας Τριάδας κ.Μαστορακο (γιατί εκεί ζητήσαμε χώρο) και με χίλιες δυο αστείες δικαιολογίες και προφάσεις αρνήθηκαν απόλυτα να μας παραχωρήσουν τον χώρο για την εκδήλωση μας παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας.

Εκείνο όμως που μας προξένησε τεράστια εντύπωση είναι η μεθοδικότητα για την απόλυτη άρνηση στην υλοποίηση του αιτήματος μας,αφου εκτός των άλλων πρόκειται για το πιο ιστορικό σωματείο του Δήμου σε σχέση με τα αλλά, που βέβαια δεν έχουν τέτοια θεματα.
Για παράδειγμα, την Παρασκευή (2/6) στις 4 το μεσημέρι ο κ.Μαστορακος μας δηλώνει ότι ο ίδιος δεν θέλει να γίνει η εκδήλωση ‘στο σπίτι του’ αλλά αν του το ζητήσει ο Δήμαρχος θα κάνει την καρδιά του πέτρα’ και θα συμφωνήσει και στις 9 το βράδυ , προφανέστατα με την σύμφωνη γνώμη του κ.Κωστουρου, εφευρίσκει νομικό κώλυμα που δεν το επικαλέστηκε προηγουμένως και το οποίο δεν υπάρχει, για να αρνηθεί. Ο δε κ.Κωστουρος, αν και ειχαμε επικοινωνησει μαζι του, δεν επεδειξε την παραμικρη ευαισθησια να απαντήσει στο αίτημα μας, έστω και αρνητικά.

Είναι απορίας άξιο και πολύ λυπηρό το γεγονός της τόσης αντιπάθειας και πολεμικής κατά του Πανναυπλιακου από την Δημοτική Αρχή χωρίς καμία αιτία και χωρίς να ζημιώνεται η ιδία στο παραμικρο. Ίσα-ίσα θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο και ο Δήμος να είναι αρωγός της προσπάθειας ανόρθωσης της ομάδας της πόλης.

Ο Πανναυπλιακος , άσχετα με την θέση που τώρα βρίσκεται, είναι μεγάλος σύλλογος ,θα σταθεί άμεσα και πάλι όρθιος και σύντομα θα βρεθεί στη θέση που πρέπει και αξίζει να βρίσκεται. Δεν πρόκειται όμως να χαριστεί σε όσους θέλουν να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος του,να εξυπηρετούν τα μικροσυμφέροντα τους και να θέλουν τον Πανναυπλιακο καθηλωμένο και υποχείριο. Η διοίκηση θα κάνει άμεσα όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε να ορθοποδήσει ο σύλλογος και ζητά από τους υγιείς και πραγματικούς φιλάθλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Υ.Γ περιμένουμε να πληροφορηθούμε τους πραγματικούς λόγους της απόρριψης του αιτήματος μας εγγράφως.